SMEJE JOJ SE CEO INTERNET Kaja i dalje ćuti o novom dečku: Pokušala da ga sakrije, nije ni primetila da se ŽESTOKO ISPALILA (FOTO)

showbiz

SMEJE JOJ SE CEO INTERNET Kaja i dalje ćuti o novom dečku: Pokušala da ga sakrije, nije ni primetila da se ŽESTOKO ISPALILA (FOTO)

Sasvim slučajno ga pokazala na svom nalogu na Instagramu!

  • Izvor: Pink.rs, Foto: TvPink Printscreen

Popularna pevačica Katarina Ostojić Kaja već neko vreme nalazi se u žiži interesovanja javnosti zbog razvoda od di-džeja Džuniora Džeka i veze sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem.

Autor: Pink.rs, Printscreen youtube

Iako je pevačica izjavila da ne želi da priča o svom emotivnom statusu, i nije potvrdila da su ona i fudbaler zvanično zajedno, najnovija fotografija koju je objavila putem društvenih mreža još jedan je od dokaza u nizu da između pevačice i Matea zaista postoji emotivna naklonost.

Naime, Kaja je objavila seriju fotografija u čijem je opisu napisala "Kad mi postave pitanje ne temu emotivnog statusa" , a na jednoj od fotografija može se videti Mateov odraz u ogledalu.

Ona je sasvim jasno pokušala da ga sakrije, ali nije provalila da se na poslednjoj slici u ogledalu može videti njegovo lice.

Pogledajte i sami:

Autor: Printscreen Instagram/kaya_ostojic

Autor: / Printscreen Instagram

Pink.rs

Original Article