Ovako izgleda jedno naizgled obično veče u Srbiji.

Video snimak na kome nepoznata devojka izlazi iz automobila i počinje da igra kolo, preplavio je društvene mreže.

(VIDEO) PROLAZNICI UŽASNUTI GLEDALI DEČAKA KAKO VISI SA ČETVRTOG SPRATA VEZAN KONOPCEM! Kada su otkrili šta radi, NISU MOGLI DA VERUJU!

SVAKODNEVNO SE VOZITE GSP-OM?! Primetili ste OVAJ DETALJ, ali ne znate ČEMU SLUŽI?! Ima veoma važnu FUNKCIJU – evo i kakvu! (VIDEO)

Ipak, ono što je najzanimljivije nije to što je ona napustila vozilo na sred puta i počela da pleše na ulici, već to što u jednom trenutku otvara gepek u kome sede muzičari.

Harmonikaš je zasvirao,a pored njega je sedela još jedna osoba.

Tvin.rs

Kada joj muškarac iza kamere, očigledno svestan opasnosti, kaže: "Nemoj ovde", plavuša opsuje i kaže:

Šta me boli đ**a, bre. To nije ništa što dva soma dinara neće da reši – odgovara ona, a onda počinje da igra nasred ulice, dok ostale devojke ostaju u kolima.

UŠLA U AUTOBUS SA KONJEM! Šou na ulicama Beograda – najnormalnije sela i uživala u VOŽNJI, a njega stavila… MA, HIT! (FOTO)
NAJPERVERZNIJA PEKARA NA SVETU! Prodaje proizvode u OBLIKU P**ISA, ali TO NIJE SVE! – Nalazi se u zavučenoj uličici i … ŠOK (VIDEO)

Dok je nekima ovaj video smešan, drugi žestoko osuđuju devojku koja parkirala auto nasred ulice i protivzakonito vozila ljude u gepeku. Snimak pogledajte ispod.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article