Hrvatska glumica Ksenija Pajić stekla je ogromnu popularnost igrajući u sapunicama kako u svojoj zemlji, pa tako i u Srbiji. Posle jedne u nizu uloga, uspela je da otplati stambeni kredit, ali sama je sebi najveći kritičar – pa je uvek verovala da su svi drugi bolji od nje.

Inače, Ksenija danas puni 59 godina!

Sapunice su mi donele samopouzdanje. Iza svih uloga stoji mnogo uloženog truda. Zahtevaju brzinu, odgovornost, profesionalnost, dobru memoriju, razumevanje scene. Radim sa sjajnim ljudima, od reditelja do tehničara, svakodnevno sam pred kamerom. Osim toga, tu je i finansijski momenat benefita – ispričala je svojevremeno Ksenija za tamošnje medije.

Foto: youtube printscreen


Pogledaj galeriju

– Svi drugi su mi bolji od mene. Gledam se i mislim: "Ovo sam mogla bolje, joj kako ovde izgledam grozno". Uvek imam neku primedbu na sebe, ali tako je od samih početaka. Danas to više ne uzimam srcu kao nekad – objasnila je ona.

U filmu "Oficir s ružom" glumica Ksenija Pajić snimila je seksepilne scene sa Žarkom Lauševićem, pojavila se naga u kadi sa Draganom Mrkić, a ovi kadrovi izazvali su burne reakcije filmskih kritičara.

Za one koji se ne sećaju, Pajićeva je u filmu "Oficir s ružom" glumica Ksenija Pajić snimila je s*ksepilne scene sa Žarkom Lauševićem, pojavila se naga u kadi sa Draganom Mrkić, a ovi kadrovi izazvali su burne reakcije filmskih kritičara.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article