Sofija Milošević uživa u trudnoći i trenutno vreme provodi u Madridu, kod svog izabranika Luke Jovića, odakle redovno deli fotografije na društvenim mrežama. Međutim, poslednjih dana suočila se sa pojedinim negativnim komentarima.

Sofija se, naime, našla na meti hejtera koji su je optužili da je sa fudbalerom Lukom Jovićem samo iz koristi, piše „Kurir“.

View this post on Instagram

I love how @fashionnova has a comfy dresses even for a 🤰🏼😊! Also ladies do you have any suggestion when it comes to baby brands?Which ones are you fav?👶🏼💙 fashionnovapartner

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

– Mučila sam se da nađem neku garderobu u kojoj će mi biti udobno i koja će mi lepo stajati – napisala je ona nedavno ispod jedne fotografije, a dok su je jedni hvalili i rekli kako izgleda lepo u trudnoći, bilo je i onih koji su joj upućivali negativne komentare na račun garderobe koju nosi, tvrdeći da se Sofija hvali skupim stvarima.

Sofija se nije obazirala na ovo, već je nastavila da objavljuje fotografije iz Španije.

View this post on Instagram

We would like to share with you our happy news, we are going to have a baby🤰🏼❤💓 👩‍❤️‍💋‍👨!!!!Im so thankful that Luka can be next to me during this period💓 @lukajovic, I couldn’t imagine being without him during this difficult time for the whole world.💓

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Lepa manekenka i fudbaler, podsetimo, čekaju sina. Sofiji će ovo biti prvo dete, dok Luka iz prethodne veze sa Anđelom Manitašević ima naslednika Davida.

Članak Sofiju Milošević optužili da je sa Lukom Jovićem samo iz koristi (FOTO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article