Ministar odbrane SAD i direktor Nacionalne obaveštajne službe imaju rok od 180 dana, koji uveliko teče, da podnesu Kongresu izveštaj o neidentifikovanim pojavama u vazduhu, poznatijim kao neidentifikovani leteći objekti (NLO), zbog jedne od odredbi koja se nalazi u zakonu na 5.600 strana, a koji je Tramp potpisao krajem decembra.

OVO JE DATUM KADA KREĆEMO U POHOD NA VANZEMALJCE! Događaj koji će PROMENITI SVE – nema više STAJANJA

OVO JE DATUM KADA KREĆEMO U POHOD NA VANZEMALJCE! Događaj koji će PROMENITI SVE - nema više STAJANJA

PRVI SIGNAL VANZEMALJACA STIGAO NA ZEMLJU? Naučnici ne mogu da DOĐU SEBI od ŠOKA, na našu planetu ispaljen RAFAL radio talasa

PRVI SIGNAL VANZEMALJACA STIGAO NA ZEMLJU? Naučnici ne mogu da DOĐU SEBI od ŠOKA,  na našu planetu ispaljen RAFAL radio talasa


OVO JE DATUM KADA KREĆEMO U POHOD NA VANZEMALJCE! Događaj koji će PROMENITI SVE - nema više STAJANJA


OVO JE DATUM KADA KREĆEMO U POHOD NA VANZEMALJCE! Događaj koji će PROMENITI SVE – nema više STAJANJA

sledeća vest

Izveštaj treba da sadrži detaljnu analizu podataka o neidentifikovanim pojavama u vazduhu i obaveštajne izveštaje, prikupljene ili čuvane, svih američkih obaveštajnih agencija.

Takođe mora da sadrži „identifikaciju bilo kakvih incidenata ili obrazaca koji ukazuju na to da je potencijalni protivnik možda uspeo da probije vazdušno-kosmički prostor, a što bi moglo da dovede u opasnost strateške ili konvencionalne snage Sjedinjenih Država“, navodi RT.

Pixabay

Vanzemaljci

Bivši zamenik pomoćnika ministra odbrane za obaveštajne službe podržao je taj potez, rekavši da se nada da će dolazeća Bajdenova administracija rigorozno izvršiti svoje privilegije nadzora u vezi sa izveštajem.

VANZEMALJCI NAM ŠALJU SIGNALE?! Naučnici u ŠOKU, otkrili čudne RADIO-TALASE, evo ODAKLE DOLAZE

VANZEMALJCI NAM ŠALJU SIGNALE?! Naučnici u ŠOKU, otkrili čudne RADIO-TALASE, evo ODAKLE DOLAZE

TEST ZA VAŠE OČI! Optička iluzija iz 1985. koja je ZALUDELA INTERNET – GLEDAJTE 20 SEKUNDI U OVU SLIKU!

TEST ZA VAŠE OČI! Optička iluzija iz 1985. koja je ZALUDELA INTERNET - GLEDAJTE 20 SEKUNDI U OVU SLIKU!

– Birokratija nacionalne bezbednosti je predugo ignorisala zabrinutost javnosti i brojnih vojnih lica – dodao je Kristofer Melon.

U aprilu prošle godine, Pentagon je deklasifikovao tri video snimka i objavio čitav niz novih detalja o susretima aviona američke mornarice i neidentifikovanih letećih objekata.

Snimci su nastali u novembru 2004. i januaru 2015. Na video snimcima, koje su sačinili američki piloti, se mogu videti misteriozni predmeti kako prelaze nebom izuzetno velikom brzinom i izvode manevre koji naizgled prkose zakonima fizike.

Dva video snimka sadrže i audio zapise komunikacija pilota, koji su bili očito šokirani brzinom nepoznate letelice.

Bivši američki predsednik Barak Obama je nedavno otkrio da je, dok je bio na funkciji, pitao šta američka vlada zna o vanzemaljcima i NLO, ali nije otkrio šta mu je rečeno.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article