Zima se bliži, letnji praznici su gotovi i uskoro se vraća hladno i tmurno vreme.

Mnoge ljude to ispunjava osećajem jada – ali ne i super-ljubavnicu Gvinet Li (50), koja kaže da joj je to najdraže doba godine.To je zato što je to vreme kada će najverovatnije započeti većina afera.

– Na sceni je toliko mnogo oženjenih muškaraca koji su potencijal za aferu – kaže Gvinet, koja svoje vreme provodi između Londona i Kalifornije.

– Filmski producenti, finansijeri… oni su samo neki od muškaraca s kojima se trenutno viđam i svi oni žele drugu ženu – kaže.

Njeni stavovi potkrijepljeni su stvarnim statistikama.

Ključni razlog iza jesenjeg porasta afera od 22 posto je pritisak koji dugi letnji praznici stavljaju na dugogodišnje veze.

Trećina žena (32 posto) i sličan broj muškaraca (34 posto) rekli su da ih je produžena izloženost partneru na odmoru naterala na razmišljanje o ‘nečem novom’.

Postupni prestanak rada od kuće još je jedan faktor jesenjeg povećanja broja afera.

– Ljudima je muka da stalno gledaju svoje dosadne partnere – rekla je Gvinet, koja je procijenila da je imala hiljadu oženjenih ljubavnika.

– Muka im je od njihovih lica, muka od njihovih tela, muka im je od razgovora s njima. To je kao pandemija… ko želi da provodi toliko vremena s jednom osobom?! – objasnila je.

– Moji mi ljubavnici govore: ‘Dosta mi je moje grozne i dosadne žene i moje porodice’, a ja se saosećam s njima – prepričava.

View this post on Instagram

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

Udata žena koju je poznavala, a za koju je tvrdila da je imala aferu s oženjenim muškarcem, rekla je da je ostala sa svojim mužem jer su bili zajedno dobar roditeljski tim i jer je brak imao smisla finansijski.

– Ali intelektualno i seksualno ne funkcionišu. Dakle, pronašla je ljubavnika koji je izvanredan u spavaćoj sobi. Razumijem je. Ljudima je potrebno ispunjenje svih svojih potreba, a ne samo nekih – rekla je Gvinet za britanski Sun.

Rekla je da je povratak u kancelariju i odlazak dece u školu i na fakultet omogućio da se afere lakše ugovore.

– Ljudi mogu da slažu i kažu da su na sastancima. U stvari, uskoro dogovaram sastanak s ljubavnikom, a on koristi upravo ta izgovor – objasnila je.

– Njegova žena ne zna i nije me briga. Zašto bih se osećala krivom? Teret je na njemu, ne na meni – dodaje.

Gvinet, koja je već bila u braku, rekla je da je malo verovatno da će ikada više imati dugoročnog partnera.

– Oženjeni muškarci su jednostavno bolji partneri u vezi. Primećuju kad ste se ošišali, uredili nokte ili kupili lepu haljinu Dolce & Gabana – rekla je.

– Uživam u pažnji i komplimentima, ali ne želim zauvek da ostanem s njim. Zato sam i imala astronomski broj ljubavnika – dodaje.

– Da sam htela da izlazim s bolno prosečnim muškarcem, jednostavno bih otišla na Tinder – objašnjava serijska ljubavnica.

View this post on Instagram

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

Gvinetin omiljeni tip ljubavnika su bogati, intelektualni muškarci širokih pogleda.

– Dobila sam skupu odeću i nakit. Nedavno sam dobila auto i šarmantnu sliku Salvadora Dalija – rekla je Gvinet koja otkriva da često dobija predivne poklone od svojih ljubavnika.

– Trenutno uživam da primam umetnička dela – kaže.

Ona je i te kako svesna da su njeni pogledi na život i ljubav jako kontraverzni, ali kaže da je nije briga.

– Ideja o turobnom, monotonom načinu života je nepodnošljiva – rekla je.

View this post on Instagram

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

– Neke žene su ljute na mene. Jednom prilikom jedna trudna poznanica čula je da se viđam s oženjenim muškarcem i okomila se na mene. Na jednom događaju me je čak i udarila i optužila da ljudima uništavam porodicu. Nije trebalo da se brine, nema šanse da bih se uopšte okrenula za njenim mužem. Razmišljam o ljudima koji me kritikuju i pitam se: ‘Jeste li srećni kod kuće gledajući jutarnje emisije? Ili žudite za uzbuđenjem, poput mene?“

Izvor: 24sata.hr

Zbog samo jedne rečenice nisam pozvala majku na sopstveno venčanje (VIDEO)

The post Spavala sam sa 1000 oženjenih muškaraca, bilo im je muka od rođenih žena appeared first on Luftika.

Original Article