ATAImages
Katarina Grujić

Katarina Grujić najavila je svadbu s fudbalerom Markom Gobeljićem za sledeću godinu, ali je izgleda odlučila da i tada prolongira.

Kako prenose mediji, pevačica je najpre želela veliku svadbu, ali se sada premišlja. Izvor blizak pevačici tvrdi da je ona ta koja će odlučiti, a da je Gobelja sve oko svadbe prepustio svojoj voljenoj:

– Marko je divan, obožava Kaću i ispunjava sve njene želje – objašnjava izvor blizak pevačici za “Scandal” prenose mediji i dodaje:

– Međutim, njegovi roditelji planirali su veliko veselje, kao uostalom i Kaćini, a onda su čuli kako je Kaća rekla da joj se svakog dana menja mišljenje! Čas bi svadbu sa hiljadu zvanica, a čas bi da sa Markom ode negde daleko i da to bude romantična svadba na plaži sa dvadesetak gostiju. Želja joj je da to bude negde na moru i da sve zvanice uživaju i provesele se.

– Markovim roditeljima je bitno da se sve unapred reši i da se krene sa pripremama. Zato insistiraju da znaju kad, gde i kako snajka želi da proslavi udaju. Ovako se Kaća premišlja, panika je sve veća, a oni su ko zapeta puška da dele pozivnice za svadbu. Marko se u to pak ne meša. Kako god da Kaća reši, tako će i biti. Čak se našalio i rekao majci da je uzbuđena kao da ona treba da se udaje – završava izvor.

Original Article