Osjećam se bolje, pa su me liječnici otpustili iz bolnice. Već sam znao imati erekcije kao reakciju na opću anesteziju, samo što bi se tijekom dana sve normaliziralo, kaže Neven Ciganović (45).

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1196831 / ]

Modni stilist prije desetak dana završio je u beogradskoj bolnici nakon estetskog zahvata kojim su mu liječnici u Iranu ravnali nos. Nakon što su ga uspavali, Nevenu su tijekom operacije dijagnosticirali prijapizam, odnosno bolnu erekciju nevezanu uz seksualno uzbuđenje.

– Pretrpio sam tri operacije. Sad sve zarasta, pa će normalno funkcionirati – kaže Neven. Objasnio je kako ga čeka oporavak koji će trajati oko dva i pol mjeseca. Zdravstveni problemi su ga, ne krije, uplašili, no zahvalan je liječnicima koji su ga hrabrili tijekom oporavka.

Foto: Goran Basic Odmor nakon bolnice: Nevenu su liječnici rekli kako će se oporavljati od prijapizma mjesecima. Prijateljice ga bodre i tetoše dok ne prizdravi

– Hrvatsko zdravstvo, kao i srpski doktori, dali su sve od sebe da mi pomognu. Bio sam zaista u dobrim rukama – kaže modni stilist.

Njegova bolnička priča zainteresirala je i strane medije, koji su se raspisali o njemu. Britanski tabloidi Daily Mail i The Sun prenijeli su ekskluzivnu i potresnu ispovijest koju je Ciganović dao za najveći hrvatski medijski brend 24sata.

Foto: Privatni album

– Slali su mi britanski novinari mailove i poruke te se interesirali za moju sudbinu. Ja sam najsretniji što sam konačno sredio nos, pa nakon 22 godine patnje i mučenja s disanjem konačno živim punim plućima – rekao je Ciganović.

U protekla dva desetljeća Neven je desetak puta otišao pod nož zbog uljepšavanja.

Foto: privatni album

Kraj muci s nosom: ‘Konačno mogu disati’

Modni stilist prije 22 godine bio je na prvom estetskom zahvatu nosa. Godinama se mučio s devijacijom septuma.

‘Zahvalan sam liječnicima u Hrvatskoj i Srbiji koji su mi pomogli i sretan što nakon 22 godine patnje konačno mogu disati’

Original Article