Učesnik takmičenja TLZP javio se juče u našu redakciju i objasnio šta se zaista dogodilo. Rekao nam je da je slučajno ukrstio palčeve tokom poziranja, pa je na slici ispalo kao da je napravio znak albanskog dvoglavog orla.

Kajmakoski kaže da nije želeo da povredi ničija osećanja, posebno što veoma dobro zna koliko je ideja o "velikoj Albaniji" nanela zla i Srbima i Makedoncima.

Izvinjavam se celoj Srbiji i svim njenim građanima koji su povređeni mojim gestom! To mi nikako nije bila namera! Slučajno sam stavio ruke tako da je na slici ispalo da podržavam 'veliku Albaniju'! Volim Srbiju, to je zemlja u kojoj sam se proslavio i u kojoj imam mnogo prijatelja. Svi koji me poznaju znaju da sam poslednji čovek koji bi podržao zločinački projekat "velike Albanije"! To je zlo koje ugrožava i Srbiju, ali i moju Makedoniju – priča pevač i nastavlja:

Traži oproštaj

Volim Srbiju, to je zemlja u kojoj sam se proslavio i u kojoj imam mnogo prijatelja
Daniel Kajmakoski

Na mojim nastupima i u javnosti više puta sam ogrtao i podizao srpsku zastavu i slikao se sa njom. Ponosan sam zbog toga. Sramota me je što sam dozvolio da budem izmanipulisan i uslikan tako da ispada da promovišem veliko zlo. Ja sam patriota i pravoslavac i mislim da su Srbi i Makedonci dva najbliža naroda na Balkanu.

Informer DN

Skandal koji danima potresa zemlju dogodio se pre nekoliko dana u bekstejdžu emisije TLZP. Daniel se spremao za imitaciju pevačice Tejlor Svift i pozirao je foto-reporterima. Dok je menjao poze, u jednom trenutku namestio je ruke tako kao da pokazuje albanskog "dvoglavog orla".

Informer DN

Pozirao sam da bih pokazao nalakirane nokte. Fotografi su napravi desetak slika, a na jednoj sam, sasvim slučajno, stavio ruke u pogrešan položaj. Kad sam video da ljudi misle da propagiram simbol "velike Albanije", bio sam u šoku. Nikada to ne bih uradio, jer je pod okriljem tog znaka naneto mnogo zla Srbima i Makedoncima – izjavio je Kajmakoski.

Zločinački projekat

Patriota sam i poslednji sam čovek koji bi podržao taj zločinački projekat
Daniel Kajmakoski

Da pobednik "Iks faktora" iskreno žali zbog svega što se desilo ispričao nam je i njegov kolega iz TLZP Nenad Knežević Knez.

On je je pravoslavni Makedonac, veći deo života je proveo u Beču, a sada živi u Nišu. Kakav crni albanski dvoglavi orao?! Na probi je baš bio deprimiran zbog svega. Rekao mi je: "Gde mene izabraše za ovo?! Nisam to namerno uradio, nasankan sam." Ljudi, on ne bi mrava zgazio! – kaže pevač.

Aca Lukas: Daniel to nije namerno uradio

Aca Lukas veruje da Kajmakoski nije imao nijedan razlog da namerno pokaže albanskog dvoglavog orla.
Nije to on namerno uradio. Niti je Šiptar, niti je imao bilo koji razlog za provokaciju. To je kao kada bih ja hteo da budem Francuz, a nemam dodirnih tačaka sa njima. Nelogično mi je – kaže pevač.

Pratite nas na društvenim mrežama
Original Article