Instagram/srdjan.predojevic
Jovana Joksimovic i Srdjan Predojevic

Voditelji Jovana Joksimović i Srđan Predojević donedavno su imali međusobni dogovor da angažuju advokata kako bi predali zajedničku tužbu protiv televizije „Prva“. Međutim, prema tvrdnjama izvora portala Nova.rs, voditeljka je navodno odustala od tužbe, jer je uspela da dobije otpremninu od pomenute televizije, dok Predojeviću nije isplaćena nadoknada za dugogodišnji rad na „Prvoj“. Ovo je bio trenutak kada je došlo do konflikta među dugogodišnjim saradnicima i kumovima.

Srđan Predojević nije želeo mnogo da govori na ovu temu, mada nije ni demantovao saznanja medija.

– I za otpremninu koju pominjete i za Jovanino odustajanje od tužbe, najbolje je da nju pitate. Nije pristojno da ja govorim u tuđe ime. Što se tiče ostalih tema, ja ne bih komentarisao. Hvala vam u svakom slučaju na pozivu i prilici da odgovorim, ali ja za sada ne bih komentarisao ništa – rekao je Predojević za portal Nova.rs.

Voditeljka Jovana Joksimović ostala je nedostupna za komentar.

Podsetimo, televizija Prva u septembru je izdala zvanično saopštenje o prekidu radnog odnosa voditelja Srđana Predojevića i Jovane Joksimović, navodeći da voditeljski duo nije ispoštovao svoje radne obaveze.

Original Article