AKTUELNO

Domaći

SREO SAM JE PRE NEKOLIKO DANA, PITALA ME JE KADA ĆEMO PONOVO RADITI ZAJEDNO: Mima Karadžić otkrio po čemu će pamtiti Nedu Arnerić, a njegove reči će vam naterati suze na oči (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović, Fonet ||

I dalje ne može da veruje da je više nema.

U Jugoslovenskoj kinoteci danas je održana komemoracija legendarnoj glumici Nedi Arnerić, koja je preminula u petak 10. januara, u svom stanu na Vračaru. Brojne kolege i prijatelji prisustvovali su komemoraciji, kako bi se oprostili od glumice, a mnogi od njih nisu mogli da zadrže suze.

Foto: Pink.rs/D. Božović

Glumac Mima Karadžić nije skrivao koliko mu je teško što je Neda otišla, te je istakao da je bila divna žena u svakom smislu te reči.

Pamtiću je po tome što je bila sjajna glumica, sjajna koleginica, bila je pametna žena, bila je vrhunska dama, bila je svoja, mislim da je bila divna. Valjda je dosta to po čemu će je pamtiti, a pamtiću je sigurno. Stvarno je bilo divno raditi sa njom – istakao je Mima, pa je otkrio i kada je poslednji put video Nedu:

pročitajte još

RADOVALA SE NA SCENI, A ONDA JE NASTUPILA DEPRESIJA! Kolege nisu mogle da zadrže suze na komemoraciji Nedi Arnerić, a njene reči KIDAJU DUŠU! (VIDEO)

Pre 10 dana sam je video ispred pozorišta, tu smo se šalili, bilo je veselo, pitala me je kad ćemo da napravimo nešto da igramo ona i ja i ja sam rekao da ćemo napraviti. Bio sam zatečen, iznenađen.

Foto: Pink.rs/D. Božović

pročitajte još

NAJBOLJI PRIJATELJ NEDE ARNERIĆ otkrio gde je bila 10 dana pred smrt, pa ispričao DETALJE za koje niko NIJE ZNAO! (VIDEO)

Autor: D. B./ N. V.

Domaći

I DALJE JE NEUTEŠNA POSLE NJEGOVE SMRTI: Sanja Papić podelila ovu fotografiju svog muža, a stihove koje mu je posvetila će vam NATERATI SUZE NA OČI! (

Domaći

BIO JE JEDAN OD NAJLEPŠIH, TAKO DAROVIT: Danica Maksimović zatečena vešću o smrti Igora Pervića, jedva izustila nekoliko reči! (FOTO)

Domaći

OBJAVLJENO VREME KOMEMORACIJE I KREMACIJE NEDE ARNERIĆ: Evo kada će biti ispraćena na večni počinak!

Domaći

BRATE MOJ… Kija Kockar se emotivnom porukom oprostila od Grua! NJENE REČI KIDAJU DUŠU! (FOTO)

Domaći

VIDI TI ONO DETE, BIO JE KAO PILE! Naša glumica je snimila film sa Bred Pitom, NIJE NI SLUTILA ŠTA ĆE SADA POSTATI! (FOTO)

Showbiz

JEDVA SE SUZDRŽAO DA NE ZAPLAČE! Borin brat očajan zbog smrti bake: NAS TROJICU JE ONA ODGAJILA, OVO NAM JE TEŠKO PALO! (FOTO)

'Original Article