AKTUELNO

Domaći

SREŠĆE SE PRVI PUT POSLE DUŽEG VREMENA! Ana, David i Biljana Dragojević stigli na sahranu u Futog! Svi čekaju susret braće Dragojević (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs/O. Bogdanović ||

Sahrana njihovog dede biće održana danas na groblju u Futogu

Dragoslav Dragojević, deda Dejana i Davida Dragojevića, preminuo je pre nekoliko dana, a danas će se njegovi unuci oprostiti od njega. Sahrana će se obaviti na groblju u Futogu, a prijatelji i porodica počeli su da se okupljaju na opelu.

Foto: Pink.rs

Biljana Dragojević, Dejanova i Davidova majka, pristigla je već na sahranu, a svakog trenutka očekuje se da stignu i braća, što će biti njihov prvi susret nakon što je Dejan ušao u Zadrugu, ali i nakon prozivki između Davida i Dalile.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Autor: Pink.rs

Domaći

POTRESAN PRIZOR ISPRED GRUOVE KUĆE: Uplakane komšije izjavljuju saučešće, UDOVICA U CRNINI, kroz suze, OKAČILA UMRLICU nastradalog repera (VIDEO)

Domaći

OVDE SU ODRASLI SA NJIM! Dejan i David Dragojević danas će se oprostiti od dede, a evo kako izgleda kuća koja im je bila DOM! (VIDEO)

Domaći

OVO JE NENADOKNADIV GUBITAK… Knez potpuno slomljen: Sa suzama u očima progovorio o Gruu, smogao je snage da IZUSTI OVO (VIDEO)

Hronika

UPRAVNICI ZABELE PRIHVATILI KRISTIJANOVU MOLBU: Puštaju ga na majčinu sahranu!

Svet

Sahranjeni mornari poginuli u ruskoj podmornici

Fudbal

Srpski asovi se oprostili od Bunjevčevića

'Original Article