Policija je u Rastinu stanu pronašla kilogram skunka, a kod njegovog prijatelja pronađen je kokain

Pjevačica Ana Nikolić posjetila je bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu u pritvoru. Srpski reper uhićen je prije 13 dana po nalogu Višeg javnog tužiteljstva u Beogradu pošto je kod njega pronađena veća količina nezakonite tvari. Bivši supružnici navodno su se sukobili u pritvorskoj jedinci, piše Kurir.

POPULARNI SRPSKI PJEVAČ ZAVRŠIO IZ REŠETAKA: ‘Terete ga da je marihuanu držao zbog prodaje’

Ana je prekinula odmor u Dubaiju i vratila se u Beograd kako bi od Rastinih roditelja preuzela kćer Taru, koja je boravila kod oca dok je ona bila na odmoru. Uznemirena Ana odmah se zaputila u pritvorsku jedinicu u kojoj je navodno napala bivšeg supruga zbog toga što je konzumirao narkotike dok je kćer bila kod njega.

“Ana je htjela posjetiti Rastu čim se vratila u Beograd. Dobila je odobrenje i suočila se s njim. Čim ga je vidjela, počela je vikati da je neodgovoran, da ne misli na Taru i dovodi je u opasnost. Nazivala ga je narkomanom, što je njega izbacilo iz takta, te joj je uzvratio uvredama da je šizofreničarka i nasilnica. To je nju još više razbjesnilo, pa mu je zaprijetila da će tražiti da mu se oduzme skrbništvo ako se ne prestane drogirati”, ispričao je izvor blizak pjevačici za Kurir.

Pritvor u trajanju od 30 dana

Rasta je navodno vikao da je Ana alkoholičarka te joj je rekao da mu više ne dolazi u posjetu.

“Svađa je bila toliko žestoka da su ih stražari morali smirivati. Rasta joj je cijelo vrijeme ponavljao da je više ne želi vidjeti te da se ne vraća i da ne pita za njega. Vikao je i da je alkoholičarka i da je može tužiti Centru za socijalnu skrb zato što konzumira alkohol. Kada su vidjeli da ne mogu smiriti bivše supružnike, policajci su prekinuli posjetu i zamolili su Anu da napusti prostoriju”.

POPULARNI SRPSKI PJEVAČ UHIĆEN U CENTRU BEOGRADA: Imao je kod sebe nekoliko paketića marihuane

Rasti je određen pritvor u trajanju od 30 dana. Policija je u njegovom stanu pronašla kilogram skunka, a kod njegovog prijatelja pronađen je kokain. Đurića se tereti za krivično delo nedozvoljene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga.

Original Article