24hr

Natjecatelji reality showa Marijan Lisak (48), Dubravka Ujević Veron (46) i Matija Štainer (25) prešli su sinoć nakon dva tjedna izolacije iz tajne kuće u onu glavnu Big Brothera. Glumeći obitelj Ban, pridružili su se ostalim stanarima i svom ‘lažnom’ sinu Nikoli Vidoviću (21).

BIG BROTHER Renata suznih očiju napustila show, tajna obitelj ušla u kuću

Kako bi sami sebi što duže osigurali imunitet, cijelo vrijeme moraju paziti da ih ostali stanari ne prokuže kako nisu u krvnom srodstvu. No već nakon samo nekoliko minuta, stanari su povezali da trojac očito dolazi iz tajne kuće, a ne iz vanjskog svijeta kako tvrde. Najdosjetljivija bila je Lucija Stojak (23).

Foto: RTL

– To je sigurno Max za kojim su navijači vikali kada sam prvi dan ulazila u kuću – rekla je Splićanka nakon što je vidjela Marijana u kožnom prsluku na kojem mu piše nadimak i naziv njegova moto kluba te 1. gardijske brigade ‘Tigrovi’.

BIG BROTHER Matija: ‘Profesorica se smijala jer nisam imao novaca za USB’

Ona i Antonio Benčak (21) prisjetili su se glasnih bajkera iz publike koji su uzvikivali Maxovo ime prilikom predstavljanja kandidata na bini i sve povezali. Marijan se cijelo vrijeme ‘hrabro’ pravio da ne zna o čemu pričaju.

Foto: Filip Kos/Pixsell

Stanari su zatim povezali i da su u glavnoj kući prebrojali ‘samo’ 40 kamera, dok su prije ulaska u izolaciju pročitali da će ih snimati 50. Onih deset kamera, kako tvrde, očito je smješteno u tajnoj kući. Lažnoj obitelji Ban sada će biti sve teže sačuvati imunitet koji ih štiti od ispadanja.

Foto: RTL

S obzirom da je Matija iz Osijeka, a Nikola je živio od Belog Manastira, do Rijeke i Zagreba, gledatelji se pitaju i kako će, s obzirom da nemaju naglasak iz istog govornog područja, glumiti da su braća.

Foto: RTL televizija

Original Article