Jedna je od najutjecajnijih osoba iz regije na društvenim mrežama, Stanija Dobrojević, poznata je po sudjelovanju u realityjima, a sada vodi i vlastitu firmu. U slobodno vrijeme čita Anu Karenjinu i dalje objavljuje gole fotke

Ona je booomba, za nju nema zime. Najpoznatija balkanska starleta Stanija Dobrojević, koja se preselila u Ameriku, trenutno se nalazi u najpopularnijem i najvećem skijalištu u Srbiji, Kopaoniku, gdje odmara.

No to ju ne sprječava da i dalje objavljuje seksi fotografije koje obožavatelje ostavljaju bez daha. Na novoj fotografiji na Instagramu ispijajući kavu pozirala je sa šubarom na glavi u donjem rublju koje je u prvi plan stavilo njene bujne i silikonske grudi, a pokazala je i međunožje.

KAD STANIJA SLAVI ROĐENDAN: Kada, alkohol, baloni i golotinja – tijekom vrućeg foto sessiona promijenila je i badiće

Bila je gošća Hugha Hefnera

Godine 2010. sudjelovala je na američkom natjecanju za najljepšu Playboy djevojku na kojem je i pobijedila. Nakon toga boravila je poznatoj holivudskoj vili i bila gošća Hugha Hefnera.

Staniju je hrvatska publika imala priliku upoznati 2012. godine kada je sudjelovala u reality showu ‘Survivor‘ koji se snimao na Kostarici. Javnost nakon toga nije prestala šokirati golišavim fotografijama koje je svakodnevno objavljivala.

Pokušala je pokrenuti i glazbenu karijeru te je snimila i nekoliko pjesama, no i to je propalo. Glumila je i u televizijskoj emisiji. Slikala se za brojne časopise – Playboy, Maxim, CKM i sudjelovala u više realityja. I dalje neumorno objavljuje golišave fotografije, a pohvalila se i napretkom vlastite firme ‘Stanija Organic’.

Sebe opisuje kao pobjednicu

U slobodno vrijeme Stanija najviše voli čitati.

“Ne biste mi vjerovali koliko sam ja knjiga pročitala, toliko da više nemam što čitati, zato sad ja pišem svoju knjigu od 500 strana”, rekla je Stanija.

TAJICE JOJ PUCAJU PO ŠAVOVIMA: Stanija pokazala perfektno tijelo iz svih mogućih kutova

Najviše voli, kaže, čitati knjige Ane Karenjine.

“Ona mi je omiljena pjesnikinja”, kazala je nesvjesna svog gafa. Sebe opisuje kao ‘bombu, reality zvijezdu, pobjednicu, modela s naslovnice, mladu ekonomisticu.’ Bivša natjecateljica kontroverznog reality showa ‘Zadruga‘ otkrila je nedavno u emisiji ‘Ami G Show‘ da bi se prije odrekla diplome nego silikona.

“Iskreno da vam kažem, ja jesam završila državni ekonomski fakultet, ali sve što sam u životu stvorila, napravila, zaradila, apsolutno nema nikakve veze s mojom diplomom. Mogla sam i bez nje”, rekla je Stanija.

Stanija je rođena u Virovitici. Obitelj je početkom rata živjela u Voćinu, odakle su otišli u Okučane, no pobjegli su u Srbiju kad je počela operacija Bljesak.

Original Article