Stanija je bujne grudi pokrila kosom, a na sebi je imala samo crne hulahupke

Srpska starleta Stanija Dobrojević nakon što je dobila mnoge kritike zbog objave polugole fotografije na Instagramu malo se primirila. Naime, počela je dijeliti slike na kojima je koliko toliko zakopčana do grla. No, u posljednje tri objave opet je svojim raskošnim oblinama počela golicati maštu pratiteljima.

STANIJA POZIRALA POLUGOLA, A UZNEMIRENI FANOVI JE OBASULI KRITIKAMA: ‘Idi se obući ženska glavo’

Stanija im se javila iz Zlatibora gdje se trenutno odmara. Na Instagramu je podijelila fotografije na kojima vrlo oskudno odjevena pozira na snijegu. Starleta je na sebi imala kratku jaknu ispod koje je obukla još kraću crno-bijelu majicu koja je otkrila njen ‘underboob’, a mini suknja naglasila je njen tanki strukić i duge noge.

Stanija je u sljedećoj objavi pozirala toples sjedeći na rubu prozora. Bujne grudi je pokrila kosom, a na sebi je imala samo crne hulahopke. “Jednostavni život”, napisala je u opisu objave.

Stanija je potom okinula selfi u liftu, a doima se kako je na sebi imala samo bijeli krzneni kaput. Fanovi su je obasuli brojnim komplimentima i lajkovima te su joj poručili da je savršenstvo bez mane.

Instagram/Stanija Dobrojević

STANIJA IZBEZUMILA SVOJE OBOŽAVATELJE: Pokazala međunožje pa upitala: ‘Kako se vi grijete u ove hladne dane?’

“Garant nema ni gaće čim mora grudi pokazati da dođe do lajkova”, “Prelijepa si princeza”, “Bujne grudi”, “Nemoj da ti nazebu te predobre grudi”, “Savršenstvo bez mane”, Ala si napumpala grudi, kao da se pumpaju pumpom za bicikli!”, komentirali su.

Original Article