Nada Đukić BlondiSKANDAL – Sin popularne pevačice je u javnosti poznat kao žestok momak.

Tuče, udesi, privođenja, kokain, alkohol, poternice sve to ide uz ime Mirko Šijan zbog čega njegov jubavni život gotovo nikada nije u žiži javnosti.

On je bio u vezi sa starletom koja je zbog svoje ispovesti postala hit na internetu.

Naime, starleta Nada Đukić Blondi je poznata po svojim izjavama kojima je mnoge ostavila bez teksta.

Šijan se neko vreme viđao sa starletom, ali nikada u javnosti nije priznao vezu, a mediji su spekulisali da je u pitanju bila fatalna ljubav.

Nada Đukić Blondi je u svojoj ispovesti u emisiji “Opasnice” na televiziji “Hepi” pred kamerama priznala da je kupila diplomu iz menadžmenta.

A bit from the dinner since last night, I love these filters 🤓🤓 @jelesta

Objavu dijeli Nada Blondi Djukic (@nadablondi)

Ona je navela da joj je u tome pomogao “kum koji je mnogo jak i koji više nije među živima”.

– To sam uradila uz pomoć jednog mog kuma koji je mnogo jak čovek i koji nažalost više nije sa nama. On mi je govorio: “Mnogo si inteligentna jako brzo kontaš stvari, vidim kako na telefonu kucaš, na računaru jako brzo sve radiš.”

– Govorila sam mu da nemam želju i volju da učim, i da su mi neke druge stvari bitnije. Okej, mogu ja da malo sednem da nešto kao naučim i to je to, ali to meni tad fakultet nije bio prioritet. I onda sam s njim dogovorila, on je to završio, ja sam dobila diplomu i tako sam završila fakultet – kazala je ona.

@victoriassecret @bulgariofficial #summer #hot #summervibes

Objavu dijeli Nada Blondi Djukic (@nadablondi)

– Neću da kažem na kojem fakultetu sam završila menadžment. Bitno mi je da je diploma kod kuće, sutra znam da neću da radim, jer nisam devojka koja radi, nikad u životu nisam radila niti ću da radim, ja sam toga svesna. Uvek sam sve imala, nikad nisam oskudevala ni u čemu.

– Ta diploma je kod kuće zbog mojih roditelja jer sam ja došla ovde da se školujem a ne da postanem javna ličnost. Sad da me pitaš, ja nemam pojma šta sam završila – rekla je ona i dobila aplauz za iskrenost.

Inače, Mirka Šijana su povezivali i sa starletom Tamarom Đurić.

#MaliBratic

Objavu dijeli Tamara Djuric (@tamarastar89)

The post Starleta koja šokira izjavama bila u vezi sa SINOM POZNATE PEVAČICE! appeared first on SKANDAL VESTI O POZNATIM LIČNOSTIMA, SKANDAL NOVINE, NOVINE SKANDAL, SKANDAL MAGAZIN, SCANDAL NOVINE NAJNOVIJI.

Kompletan tekst …