Svetlana Ceca Ražnatović svakako je neko po čijem životu može da se napiše roman, a dešavanja koja su vezana za nju vrlo intrigiraju domaću javnost. Kako bismo saznali šta Cecu očekuje u budućnosti, kao i kako su joj zvezde naklonjene u pomoć smo pozvali astrologa Nevenku Blažik koja je zavirila u njenu natalnu kartu i otkrila nam šta zvezde poručuju poznatoj pevačici, kao i kakvi je sve događaji očekuju u bliskoj budućnosti.

Iznenađenje za mnoge! Ovako izgleda Ceca bez šminke! (FOTO)

Kako astrolog kaže, Cecu u bliskoj budućnosti očekuju velike promene u porodičnom domu, ali i karijeri, a ono što privlači najveću pažnju jeste moguća prinova u kući Ražnatovića, te postoji velika verovatnoća da je upravo ćerka Anastasija ili sin Veljko obraduju lepim vestima.

„Ceci do kraja 2019. godine zvezde donose velike promene vezane za dom i porodicu, a tako i za njenu karijeru. Može se slobodno reći da joj je ova 2019. (kao i 2020.) godina kad će mnogo toga u njenom životu da promeni tok i dobije novi smer i pravac“, kaže za Pink.rs astrolog Nevenka Blažik i dodaje da postoji velika mogućnost da Cecina porodica postane bogatija za još jednog člana.

„Moguće je da će rešavati pitanja oko neke pokretne imovine ili proširiti svoju nepokretnu imovinu ili će pak proširenje doma biti vezano za novog člana porodice koji će joj podariti jedno od njene dece“, navodi astrolog.

Zvezde poručuju i da bi Ceca trebalo da povede računa o svom zdravlju u narednom periodu, kao i da otvori “četvoro očiju“ u saobraćaju.

„Trebalo bi da obrati pažnju na svoje zdravlje, posebno na probleme sa pritiskom i srcem, kao i da povede računa u saobraćaju, posebno u ranim jutarnjim časovima, ili u kasnim časovima“, kaže za Pink.rs portal astrolog Nevenka Blažik.

Članak Stiže beba!? Svetlana Ražnatović Ceca očekuje prinovu u kući!? se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article