Gledatelji su glumački par Bergüzar Korel i Halit Ergenç upoznali u seriji ‘1001 noć’. Lijepa glumica trudna je po treći put

Vijest o prinovi glumica je saznala na početku snimanja novog televizijskog projekta, koji je otkazala, kako bi vodila računa o sebi i održavala trudnoću.

Morala je odgoditi snimanje

“Nakon tri godine izbivanja s ekrana, saznala sam da sam trudna dok sam se pripremala za ulogu u TV seriji ‘Kanlı Yayın’, za koju smo se mjesecima vrijedno spremali. Iako me trudnoća nije spriječila da nastavim s projektom, morali smo odgoditi snimanje na kojem smo radili mjesecima, zbog mojih fizičkih promjena koje nisu prikladne za moj lik.

UPOZNALI SMO JE KAO ŠEHEREZADU: Bergüzar Korel danas izgleda mnogo drugačije nego prije, biste li je prepoznali?

Nije mi lako oprostiti se od ovog projekta na kojem sam radila sa sjajnim ljudima. Željela bih zahvaliti svim svojim kolegama, od kojih sam puno naučila i prošla kroz prekrasan proces stvaranja ovog projekta. Želim da nam se putevi ponovo ukrste u zdravim danima”, tvrdi lijepa glumica.

Glumica se kasnije zahvalila obožavateljima na podršci.

OD PRELJUBA DO OSVETE: Ovo je top 5 skandala Onura i Šeherezade

Par ima dva sina

“Od momenta kad sam objavila da sam trudna ne stižem da odgovorim na sve poruke. Baš ste me usrećili, puno vam hvala. Neka vam Bog podari puno zdravlja i sreće. Hvala što postojite”, napisala je.

Par ima dva sina, stariji sin Ali ima 11 godina, dok je mlađi Han ovog ožujka napunio godinu dana.

Original Article