Strahinja Stojanović preminuo je u Urgentnom centru nakon što je danas oko 12 sati eksplodirao njegov automobil u Omladinskim brigadama na Novom Beogradu.

On je primljen u teškom stanju, da bi dva sata kasnije – preminuo. Stojanović je dovođen u vezu sa ubistvom advokata Miše Ognjanovića.

Prema nekim navodima, on se tokom istrage pojavio kao glavni osumnjičeni za ovu likvidaciju Ognjanovića i već je jednom bio na meti atentatora ali je preživeo i pobegao iz Srbije, najverovatnije u Španiju.

Podsećanja radi, danas oko 12.15 sati došlo je do eksplozije u Omladinskim brigadama na Novom Beogradu.

U džipu koji je odleteo u vazduh nalazili su se Strahinja Stojanović i Kolumbijka Sonja Suarez Gomez, koji su u teškom centru prevezeni u Urgentni centar. Prema nezvaničnim saznanjima, Strahinja je u napadu ostao bez obe noge.

View this post on Instagram

My adventure ⛰in Serbian mountains 🏔 hay tiempo para todo. #serbia #moto #anotherplace #naturalezapura🌳🌿☀️ #loveislove #friendship

A post shared by Sonia Suarez. (@soniasuarezgmz) on

U centar interesovanja javnosti, Stojanović je došao u avgustu 2018. godine, kada je u zemunskom naselju Galenika eksplodirao automobil marke “audi” u kom je u trenutku eksplozije bila bivša misica iz Španije Olat Bilbao Gonzales.

On je pukom srećom ostao nepovređen, jer se nekoliko trenutaka ranije, vratio do stana po svoj mobilni telefon.

Iz zatvora, u kome je bio zbog izazivanja opšte opasnosti, izašao je nekoliko meseci ranije, u aprilu 2018. godine.

Hapšen zbog oružja, pa postao direktor: Ko je Ivan Kontić koji je lomio ruke mladiću u Novom Sadu?

Izvor: Nova

The post Strahinja Stojanović preminuo u Urgentnom centru appeared first on Luftika.

Original Article