Nadežda Biljić dobila je batine od svog dečka Tome Panića, kojeg je privela policija, a pevačica je otišla u Urgentni centar.

Oglasila se Tomina majka Jasmina: Ja stvarno ne znam šta je u njegovoj glavi! Meni je mnogo teško!

Mnogi su odmah osudili nasilno ponašanje, sem Lune Đogani koja je navodno objavila da joj nije nimalo žao što je dobila batine.

„Sinoć me je popljuvala u emisiji, ništa nije slučajno. I nije mi žao uopšte, ja sam uvek bila fer prema njoj, a ona me pljuje. Možda je to karma“, tvrdi Kurir da je napisala Luna Đogani.

Na Luninu izjavu reagovala je Kija Kockar.

„Zgrožena sam ovim što sam pročitala! Svi znaju moj stav po pitanju nasilja nad ženama a to je stav svakog normalnog bića. Zgrožena sam razmišljanjem jedne mlade devojke i zla kojeg ona želi drugima jer ju je neko “popljuvao u emisiji”?“, komentarisala je Kija Kockar Luninu izjavu.

„Mislim da ova duboko nesrećna osoba i kao što sam više puta rekla neinteligentna i kvarna, je primer lošeg vaspitanja i nedostatka životne etike i morala i takve ljude treba zaobilaziti u životu i ne treba im davati socijalne mreže niti medijiski prostor jer ovakvim izjavama mogu sutra uticati na neku drugu mladu devojku koja će misliti da je bilo koje nasilje nad ženama opravdano a to može dovesti i do nesrećnog ishoda. U šoku sam da neko može tako da razmišlja i da želi nekom ovako nešto. Da, u šoku sam jer je i sama njena majka pretrpela nasilje i da jedna devojka od 23. godine razmišlja na ovakav način je za svaku osudu jer više nije klinka. I u šoku sam da Luna Đogani priča o karmi. Sramotno i vrlo bezobrazno. Nadeždi želim da se što pre sabere i oporavi, da se kloni muškaraca takvog tipa i da pronađe mir. Naravno, odgovarajuća kazna za nasilje!“, rekla je Kija Kockar za Kurir.

Ubrzo se oglasila i Luna koja je objavila sledeću poruku na InstaStory:

„Stop nasilju nad ženama! Uvek sam isticala da sam protiv nasilja bilo kakave vrste“

Foto: Printscreen/InstaStory

Članak STRAŠNO! Luna likuje zbog prebijanja Nadežde! Oglasila se Kija: To je jedna bolesna i duboko nesrećna osoba! (FOTO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article