Najbolji svetski teniser nesumnjivo prolazi kroz možda i najteži period u njegovoj profesionalnoj karijeri. Diskvalifikacija Đokovića sa US Opena šokirala je srpsku javnost, teniski svet, ali i celokupnu sportsku javnost.

Ipak, Novak je najbolji na svetu i u ekspresnom roku će se vratiti na teren, ali slučajna zvezda svetskog tenisa ove godine ima “priliku života”. Ne baš časnu, ali novac je novac, kako kažu u SAD.

Sudija Lora Klark je posle eliminacije Đokovića sa US Opena postala jedna od najpoznatijih sudija na svetu, ne samo u tenisu, već i puno šire.

Ona će sada imati priliku da osim popularnosti postane i bogataš, a ovakav scenario nije nezamisliv u SAD…

Evo o čemu je reč.

Naime, kako tvrde dobro upućeni poznavaoci prilika u Americi, naročito njihovog pravnog sistema, lako može da se dogodi da Lora Klark tuži Novaka za pretrpljeni strah i traži veliku odštetu, prenosi Blic.

Ako na to dodamo činjenicu da je Novak izjavio kako se izvinjava linijskom sudiji za pretrpljeni stres (automatski priznao delo), ova Amerikanka bi mogla vrlo lako i jednostavno da zaradi ogromnu svotu novca, prenosi “mondo.rs”.

Česte tužbe i suđenja su omiljena “zabava” u američkom pravosudnom sistemu, tako da ova priča uopšte nije daleko od nerealne.

Ostaje da vidimo koji je naredni potez sudije Klark i koliko daleko je spremna da ide…

Đoković ponovo tema br. 1: Ko sam ja da pričam o vakcinama kada su tu stručni ljudi

The post Sudija Klark ima ‘priliku života’ i može da traži milione od Đokovića appeared first on Luftika.

Original Article