Stolica izazov deluje krajnje jednostavno – treba se nasloniti glavom na zid, prisloniti stolicu uz grudi i ustati iz polustajaćeg u stajaći položaj… I zaista jeste lako, bar za žene!

No muškarcima ovo ne polazi za rukom – uglavnom izgube ravnotežu dok pokušavaju da se isprave, a navodno je krivac zakon gravitacije. Tako bar tvrde verenici Kristina i Devin, koji su izazov i plasirali.

(FOTO) ŠTA STE PRVO PRIMETILI? Ovaj vizuelni test otkriće KAKVA STE VI LIČNOST!

Njihov snimak detaljno prikazuje postupak izazova, te kako je Kristina u istom uspela, a Devin ne. Inače, par je sasvim slučajno otkrio ovu zanimljivost na Tik-Toku, pa su rešili da sve isprobaju, zabeleže telefonom i podele na Internetu, a tvrde da nisu ni slutili da će njihov video preko noći postati popularan.

URBANA SLAGALICA! Posle toliko godina, uveli pojam u asocijacijama koji je iznenadio sve – da li ste znali o čemu je reč?!

POGLEDAJTE VIDEO:

– Probudili smo se sa milion pregleda! Kada je pratio instrukcije i samo pokušao da to uradi misleći kako nije teško, nije uspeo da doskoči izazovu. Ipak, kada se skoncentriše na to, može to da uradi – kratko je prokomentarisala Kristina.

INTERNET DETOKS – najnoviji trend! Isključite lokaciju na mobilnom, obrišite fotografije, aplikacije, JEDNOSTAVNO IDITE NA OFF!

Naučnik Džeremi Džonson tvrdi da čitava ova zbrka ima veze sa centrom mase.

– Centar mase za većinu žena je ispod kukova, dok je kod muškaraca daleko više postavljen – rekao je on.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama
Original Article