AKTUELNO

Domaći

SUTRA BI NAPUNILA 42 GODINE! Potresna Karamelina ispovest o prijateljstvu sa Ksenijom Pajčin nateraće vam suze na oči: Evo kakva je zapravo bila i o čemu je najčešće pričala!

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs ||

Stalno misli na nju!

Pevačica Ksenija Pajčin tragično je izgubila život kada je 16. marta 2010. godine u nju pucao njen tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo. Da je živa, Ksenija bi sutra napunila 42 godine, a jedan od onih kojima mnogo nedostaje jeste Goran Stojićević Karamela.

Foto: Promo

Karamela nikada nije skrivao koliko mu Ksenija fali, a sada je za naš portal, dan pred njen rođendan, otvorio dušu i ispričao neke detalje koji nisu toliko poznati u javnosti.

O NJIHOVOM PRIJATELJSTVU I NJENIM ROĐENDANIMA

Ksenija je bila moja sestra, na nju sam gledao kao na člana svoje porodice, sećam se svakog trenutka koji smo proveli zajedno. Ona je bila veliki laf, prijatelj, nikad nije pričala o svojim ljubavnim problemima, volela je da pričamo o karijeri, poslu. Voleli smo da izlazimo zajedno, njene rođendane proslavljali smo uvek u najuŽem krugu, bila je jednostavna i skromna. Nije volela neka pompezna slavlja. Otkad nje nema, prestao sam i da izlazim, jednostavno nisam naišao na osobu koja bi mi odgovarala. Ksenija je bila nešto posebno i svako ko ju je poznavao dobro, znao je to. Nekad smo izlazili za njene rođendane, a otkad je nema svake godine tog 3. decembra odem na njen grob, zapalim sveću i isplačem se, volim da odem rano ujutru kad nema nikoga, bude mi nekako lakše. Takvo prijateljstvo mi se nikad nije ponovilo u životu. Danas se ljudi druže iz interesa, sve je postalo nekako lažno. Ni posle toliko godina ne mogu da prebolim što sam izgubio pravog prijatelja, kakvog više u životu nisam stekao… – rekao je Karamela

Foto: Tv Pink, E-Stock

O TRENUTKU KADA JE SAZNAO ZA TRAGEDIJU

Jedan novinar me je pozvao i pitao me kad sam se poslednji put čuo sa Ksenijom. Znao sam da nešto nije u redu. Bilo je podne, oko 17 časova… Rekao mi je da pozovem njenu majku Ljubicu. Kad sam je pozvao rekla mi je samo: „Ništa nije kako treba“. Odmah sam seo u auto i krenuo do Nikšićke, do Ksenijinog stana. Ni sam ne znam kako sam uspeo da se dovezem do tamo. Kad sam stigao, saznao sam šta se desilo… Jezivo je bilo. Užas…

Foto: Pink.rs

O LJUBAVI SA BANETOM

Bane Kovačević, nekadašnji član benda 187, preminuo je pre pet dana, a sahranjen je danas, samo dan uoči Ksenijinog rođendan. Karamela priznaje da se ne seća veze Ksenije i Baneta: "Iskreno, ne sećam se Ksenijine veze sa Banetom 187, sećam se njega, poznavao sam ga, bio je fin momak. Mnogo mi je žao što više nije među nama."

Autor: M.K.

Domaći

PREŽIVELA JE PAKAO U RATU, A VOLELA JE ŽENE: Ona je bila Arkanov telohranitelj, a njena potresna ispovest nateraće vam suze na oči! (FOTO)

Zadruga

Moja bratanica je sve to gledala… Potresna ispovest Mime Živković nateraće vam SUZE NA OČI! Do detalja ispričala sve o NASILJU KOJE JE DOŽIVELA! (VI

Domaći

PRVA OPERACIJA TUMORA MI JE ODUZELA MNOGO TOGA: Potresna ispovest Zerine Hećo nateraće vam suze na oči! (VIDEO)

Domaći

POTRESNA ISPOVEST PINKOVE ZVEZDICE NAKON SMRTI OCA: Valentinine reči nateraće vam SUZE NA OČI! (VIDEO)

Društvo

NEIZDRŽIVA BOL: Potresna ispovest oca čiji se sin ubio zbog ljubavi NATERAĆE VAM SUZE NA OČI

Domaći

NINOVOJ ĆERKI ZABRANILI DA MU ODE NA SAHRANU: Potresna ispovest Sandre Rešić o očevoj smrti tera suze na oči

'Original Article