Suzana Mančić ispričala je kako se borila sa viškom kilograma, a nije ni primetila koliko se ugojila. Ona je svima ispričala koju dijeti sada koristi.

Voditeljka je priznala da voli da jede, ali i popije, pa i da je posle jedne svadbe bila veoma besna kada je videla svoje fotografije.

„Ja sam iscepala sve fotografije, hvala Bogu da ih nemam“, rekla je Suzana i dodala da je imala 89 kilograma, a nerviralo ju je kada joj muž pomene da se malo ugojio.

Ona kaže da je život u Grčkoj doprineo tome da se ugoji, s obzirom na to da se tamo kasno večera. Kasnije je Suzana skinula 11 kilograma, a potom i još četiri.

Suzana je otkrila tajnu svog mršavljenja:

Po buđenju, pevačica napravi sebi mlaku limunadu, posle 20 minuta popije kafu, očisti krastavce, pa izađe napolje. Krastavci su Suzani užina, koje gricka i kada je napolju, a iz ishrane je potpuno izbacila šećere. Ona uzima tečni napitak umesto hrane, što je deo keto ishrane, koji je pogodan za žene u šezdesetim godinama i u menopauzi. Za večeru ona spremi zelenu kombinaciju salate i parče ribe ili bifteka.

Voditeljka je dodala i da je počela da vežba i bolje se oseća otkako nema više višak kilograma.

„Uvek u frižideru imajte krastavce, po dva kilograma ako treba“, zaključila je voditeljka.

Članak Suzana Mančić otkrila kako je smršala i vratila savršenu figuru se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article