24hr

U ovo ludo vrijeme psihijatara nikada dovoljno. Ne zna se tko je lud, a tko zbunjen, pa je psihijatar najbolje što sebi možete pružiti, tvrdi Suzana Mančić (61). Bivša loto djevojka dobila je ponudu ukrajinske televizije da o njezinu životu snime dokumentarac, u kojem bi prikazali i njezine ‘seksi kućne videosnimke’. Mančić je u bivšoj državi bila jedna od najfatalnijih žena.

8172565

8172565

PUNA JE ELANA Mančić je bila na orošavanju vagine, a sada ide na klistir

Foto: Playboy

– Mančić nije napravila opću pomutnju samo u Srbiji, već na cijelom Balkanu. O događajima iz njenog života stalno se priča, a to je zadivilo mnoge. Upravo su utjecajni novinari iz Ukrajine došli na ideju da naprave dokumentarac o njoj jer smatraju da je jedna od najfatalnijih žena na Balkanu. Film bi trajao dva sata, a na jednoj ukrajinskoj televiziji bi bio emitiran u četiri epizode od po pola sata – rekao je izvor za srpski Kurir.

8172565

8172565

NE ODUSTAJU Mančić opet odgodila svatove: ‘Sad imamo nekih problema…’

Foto: PROMO

Suzana bi u dokumentarcu trebala otkriti najšokantnije detalje iz privatnog života. Bivša loto djevojka navodno će ispričati kako je odbijala ‘mnoge kriminalce’, bila je svjedok pucanja te kako je izašla iz svega toga. Otkrit će, piše Kurir, i imena poznatih muškaraca koji su je opsjedali kada je bila seks-simbol bivše Jugoslavije.

suzana mancic | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELLFoto: Tomislav Miletic/PIXSELL

LEGENDARNA LOTO DJEVOJKA Čak dvije Suzanine snimke seksa ugledale su svjetlo dana

Danas, Mančić dodaje, muškarci više se ne udvaraju ženama kao nekad. Uplašena je da ćemo uskoro postati, kako tvrdi, ‘gay planet’. Zato se protivi prijedlogu da istospolni parovi posvajaju djecu. Tvrdi da bi takvi parovi bili dobri roditelji, ali upozorava kako je velika mogućnost da i posvojena djeca budu istospolno orijentirana.

Poručila je i da bi glasala za legalizaciju marihuane za osobe starije od 18 godina, ali bi pooštrila kazne ljudima koji je prodaju djeci.

Original Article