AKTUELNO

Domaći

SVAKO VEČE PLAČEM ZBOG NJEGA, ZALJUBLJENA SAM: Miljana nakon drame sa Zolom, doživela NOVU LJUBAV! Kulićeva otvorila dušu pred svima i priznala EMOCIJE prema Orozoviću! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Nova ljubavna priča na pomolu!

Voditelj Milan Milošević nastavio je emisiju ,,Pitanja gledalaca" sa gorućom temom u Beloj kući, a to je svakako odnos Miljane Kulić i Nikole Orozovića. Naime, kako je poznato prethodnih dana Miljana je otvoreno pokazala svoje emocije prema Nikoli, što je iznenadilo mnoge zadrugare.

pročitajte još

ISCRPNI RAZGOVORI URODILI PLODOM? Ivana popustila pred Čolakom, roditelji joj OVO neće OPROSTITI! (VIDEO)

Međutim, Kulićeva je tvrdila sve vreme da gaji emocije prema Orozoviću, te da je spremna da se promeni iz korena zbog njega, što su primetili i obožavatelji njihovog odnosa, te su im poslali šolje sa njihovim zajedničkim fotografijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče svim gledaocima, ovo je bila konstatacija, ne znam šta bih odgovorila, nadam se – odgovorila je Miljana, a onda je ustala i njena majka Marija Kulić da prokomentariše.

pročitajte još

ČUJU SE SVADBENA ZVONA? Tara jasno dala Mateji do znanja da joj je SUĐEN, reakcija Matijevića će vas iznenaditi! (VIDEO)

Ja sam za Nikolu rekla da je kulturan i fin momak, prema meni je uvek bio pristojan, uvek i je pomogao. Međutim, Nikolin tip devojke nije Miljana, ni obrnuto. Ni fizički, Miljana je mnogo dominantnija od njega, ali ne samo od njega, već sa bilo kojim muškarcem. Njih dvoje ne vidim zajedno, ali mogu da budu dobri prijatelji. To što se ona šali sa njim… – pričala je Marija, a onda ju je ćerka prekinula.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i Zorica čuju da svako veče plačem zbog njega, zašto sam dobila poštedu? Odakle tebi da se ja šalim sa njim? Ti ćeš pokvariti ovu divnu vezu, ja sam se mnogo zaljubila, iako on mene ponižava. Ja sam rekla da želim sve da promenim zbog ovog momka. Da pohvalim sebe, nikad čistije nije bilo, u svakom ćošku. Apsolutno želim da se promenim, on stalno poredi moje bivše ljubavi, prebacuje mi. On misli da se ja sprdam sa njim, ne zna da sam ja ozbiljna sa njim. A ovi što ga sprdaju, za njega su idealni, neka nastavi on sa svojom pričom, neka nastavi da me poniža. Čak je ponižavao šolje koje je dobio, jutros mi je zamerio što sam u 15 do osam došla u izolaciju – dodala je Kulićeva.

Rekao sam ti, jer si ušla kao Rambo – dobacio je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

Showbiz

NE RAZDVAJAJU SE: Posle burne noći, Miljana i Bane razmenjivali nežnosti pred svima! (VIDEO)

Domaći

IMA TAJNOG OBOŽAVAOCA?! Editu Aradinović dočekalo VELIKO IZNENAĐENJE od njega, ona priznala: VIDEĆEMO ŠTA ĆE BITI! (VIDEO)

Domaći

KADA SMO SPOJILI KREVETE, SHVATILI SMO DA IMA SIMPATIJA! Iva i Stefan otvoreno priznali da su se RODILE EMOCIJE! (VIDEO)

Zadruga

ZAVRŠILA U KENDIJEVOM NARUČJU: Marijana se ušuškala kod Stefana u zagrljaju, a evo šta je onda uradila! (VIDEO)

Zadruga

ONI NE GUBE VREME: Zola i Miljana ŠETALI PO IMANJU, pa završili U ISTOM KREVETU! (VIDEO)

Zadruga

SEVAJU LJUBAVNE VARNICE IZMEĐU NJIH DVOJE: Miona i Filip se osamili, Đukić je odmah prigrlio! (VIDEO)

'Original Article