AKTUELNO

Domaći

SVAKOG KO VREĐA MOJU PORODICU I MENE ĆU PROZVATI IMENOM I PREZIMENOM: Dušici Jakovljević je dosta nasilnika, našla način da se sa njima obračuna! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Ne trpi nasilje!

Popularna voditeljka Dušica Jakovljević pre nekoliko dana, tokom emisije "Zadruga – Izbacivanje" izazvala je buru komentara kada je odlučila da se javno obračuna sa nepoznatom ženskom osobom koja joj je slala uvredljive poruke.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj njen potez naišao je na podršku koju su joj dale brojne kolege i javne ličnosti koje se su se našle u istoj situaciji, a Dušica je pred kamerama emisije "Premijera" istakla da bezobrazluk ne dozvoljava.

Ja hrabrost uvek imam i stav uvek imam i nikad ne dozvoljavam bezobrazluk. Svesna sam toga da je format koji ja radim i iza kojeg stojim nešto što izaziva u ljudima emocije, i strast i ostrašćenost, koju ne podržavam. U svakom smislu treba da bude mere i ljudi treba da imaju meru – rekla je Dušica, te istakla da će se, od sada, sa svakim ko vređa nju i njenu porodicu obračunati na isti način:

Ja bih najviše volela da imenujem svakoga ko mi pošalje ružnu poruku, jer je dosta bilo, to je sve nasilje nad mojom profesijom, i svakoga ću imenom i prezimenom prozvati ko na tako gnusan način želi da uvredi mene i ne samo mene nego i moju porodicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je Dušica još ispričala u emisiji "Premijera" pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

Društvo

BRANKICA JANKOVIĆ: Žena treba da PRIJAVI NASILNIKA!

Politika

PAPIĆ: Dosta je Boškovih laži i napada na moju porodicu – Bili smo imućni i pre 2012. godine!

Domaći

NE INTERESUJE ME OSOBA KOJA ME NE POŠTUJE! Nataša i Mateja upali u studio dok je Tara gostovala, ona ih odmah ISTERALA zbog dešavanja sa žurke! (VIDEO

Domaći

MARINA S DETETOM OTIŠLA IZ KUĆE, DARKO JE JEDVA UBEDIO DA SE VRATI: Sada je skovao pakleni plan da je ZAUVEK ZADRŽI (FOTO)

Zadruga

POMIRENJE NA POMOLU: Marko otvorio SRCE Luni: Da sam znao da ću da uđem u vezu nikad ne bih bio sa Majom, ona se topila zbog njegovih reči! (VIDEO)

Zadruga

POBESNELA ZBOG LEPOG MIĆE! Sanja Stanković ne može više da ga podnese: MEŠA SE I GDE TREBA I GDE NE TREBA! (VIDEO)

'Original Article