AKTUELNO

Domaći

SVE ĆE IZAĆI NA VIDELO! Ermina Pašović večeras u 'Trenutku istine' otkriva ono o čemu se danima polemiše! (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Instagram.com/mina_pasovic, Prinstcreen YouTube/Bloomberg, Pink.rs ||

Pratite večeras od 22 časa uživo na TV Pink!

Otkako je Ermina Pašović kročila u velelepni grad nadomak Beograda, nastala je prava pometnja. Mnogo se komentarisao njen odnos sa Banetom Čolakom, sa kojim je bila donedavno u vezi, te sa Gagijem Đoganijem, a večeras će se saznati istina.

Foto: Tv Pink Printscreen, Pink.rs

Naime, Ermina će večeras učestvovati u emisiji "Trenutak istine" gde će, napokon, otkriti sve o čemu se danima polemiše u Zadruzi. Poligraf će odraditi licencirani poligrafista Detektivske agencije Seguridad Beograd.

Foto: TV Pink Printscreen

Emisiju će voditi Darko Tanasijević, voditelj i urednik zabave na portalu Pink.rs, koji će Ermini postavljati pitanja na poligrafu, a zatim zajedno sa njom i ostalim zadrugarima saslušati sve njene odgovore.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Šta će se večeras desiti saznaćemo od 22 časa uživo na televiziji Pink, a odmah posle "Trenutka istine" očekuje nas i izbor potrčka. Sve ovo obećava uzbudljivo veče u Zadruzi i na televiziji Pink, te zato obavezno budite sa nama!

Autor: N.V.

Showbiz

VEČERAS OČEKUJTE NEOČEKIVANO! Prva 'Zadrugovizija' u trećoj sezoni biće spektakularna! Zadrugari spremni da naprave šou za pamćenje!

Domaći

KO ĆE USPETI DA SE PLASIRA U FINALE? Ostalo je još dva sata do SPEKTAKLA! Pratite drugo polufinale 'Pinkovih zvezdica – All Stars' uživo na TV PINK! (

Domaći

OČEKUJTE NEOČEKIVANO! 'Trenutak istine sa Zolom' nastavlja se i večeras! SADA ĆE SVE IZAĆI NA VIDELO! (FOTO)

Domaći

NJIH DVE ĆE ATMOSFERU U STUDIJU DOVESTI DO USIJANJA! Večeras u emisiju 'Zadruga – Narod pita' stižu Sanja Stanković i Maja Marinković! (FOTO)

Domaći

JOŠ SAMO SAT VREMENA DO SPEKTAKLA O KOJEM ĆE SE DUGO PRIČATI! 'ZADRUGOVIZIJA' se ne propušta, evo šta vas sve očekuje večeras! (VIDEO)

Showbiz

ZBOG NJIH ĆE GORETI STUDIO! Ana i David stižu u emisiju 'Zadruga – narod pita'! Večeras otkrivaju sve ono o čemu se DANIMA SPEKULIŠE! (FOTO)

'Original Article