AKTUELNO

Domaći

"SVE SAM OČEKIVALA, ALI OVO NE" Severina iskreno o izgubljenom sporu: Žestoko potkačila sudiju, a evo šta zamera Milanu i šta mu NIKADA NEĆE OPROSTITI (FOTO)

Izvor: Jutarnji.hr, Foto: Beta, Promo ||

"Ne priznajem njihov sud, ali ću ga poštovat, nema mi druge" – zaključila je pevačica.

Severina Kojić izgubila je sredinom ove nedelje spor sa Milanom Popovićem, što je trenutno jedna od glavnih tema, a pevačica je dobila i mnogobrojnu podršku od strane svojih kolega u ovim teškim momentima.

Foto: Beta, TV Pink Printscreeen

Sud je doneo privremenu meru da sin Aleksandar živi sa ocem, a povodom svega odlučila je po prvi put da se oglasi i Severina za jedan hrvatski list. Tom prilikom pevačica je istakla da ovakvu situaciju nikako nije očekivala i izrazila nezadovoljstvo, a onda je Severina iznela i detalje odnosa sa bivšim suprugom Milanom Popovićem.

Sve sam očekivala, ali samo ne ovo. Istina, bojala sam se, pogotovo nakon tog zadnjeg ročišta i to iščekivanje odluke je bilo najgore, ali, sada me više ničeg nije strah. U životu sam doživela dosta stvari zbog kojih sam se najčešće sramila zbog drugih, retko zbog sebe. Ali, to je život i ovo je takođe jedno veliko iskušenje koje ću svakako izdržati jer mom detetu trebam onakva kakva ja jesam, a to je dobra, zdrava i prisebna majka, bez obzira na to što piše u toj presudi. To su samo neka slova i kao što je Tito rekao: Ne priznajem njihov sud, ali ću ga poštovati. Nema mi druge. Ničega se više ne bojim – rekla je Severina.

Foto: Pink.rs

pročitajte još

DŽABA MI SLAVA KADA MI JE DETE OTRGNUTO: Severina skrhana bolom, zbog odluke suda pevačica van sebe!

Ja sam pre svega ponosna na svoje dete. Mesi objavljuje sliku svoje dece na Instagramu, Luka Modrić, a meni je zabranjeno sudskom odlukom da objavljujem fotografiju sa sinom koji se smije na Instagramu jer to nekog boli, ali eto. I sledeći vikend imam koncert u Areni i moj sin je baš hteo biti na tom koncertu i radovao se tome kad smo bili u Splitu. Biće tamo puno druge dece, ali moj sin tamo neće moći biti. Prvih godinu dana ga (Milan) uopšte nije video. Nije čuo njegov prvi zvuk, nije video kad je prohodao, nije želeo doći na krštenje. Kad sam ga videla kako daruje inkubatore nekoj drugoj deci, meni je to bilo strašno. On je znao da me to boli. Ali, ja sam napravila jednu odličnu stvar jer sam pobegla iz takvog odnosa – dodala je pevačica.

Foto: Promo

pročitajte još

ZLOČIN JE ODUZETI MAJCI DETE, POSLE SEDAM GODINA: Nakon što je Severina predala sina bivšem mužu, oglasio se njen svekar Keba! Ne može da sakrije TUGU

Pevačica će svog naslednika moći da viđa dva puta nedeljno po pet sati, te svakog drugog vikenda, osim ako se nekadašnjici supružnici ne dogovore drugačije. Odluka je nepravomoćna, ali žalba na privremenu meru ne odgađa njeno izvršenje. Pevačici je ova odluka suda veoma teško pala, a izvori bliski Severini tvrde da je potpuno očajna i skrhana.

Mislim da imamo argumenata da ovakva odluka ne opstane i kao što sam rekla, ne priznajem je, ali ću je poštovati radi dobrobiti svoga deteta – govorila je Severina.

Autor: Pink.rs

Zadruga

NESREĆNA SAM: Kija progovorila o svom i Slobinom DETETU, pa otkrila šta njen muž mora da uradi da bi mu OPROSTILA SVE (VIDEO)

Domaći

GODINAMA SMO SE BORILI DA OPSTANEMO KAO PORODICA: Anabela otkrila sve detalje o razvodu, pa progovorila o Andrejevoj PREVARI (FOTO)

Lifestyle

Konačno znamo šta sve nasleđujemo od mame, a šta tačno od tate

Zadruga

SA K*RVIĆKAMA NIKADA NEĆU PROGOVORITI! Saška ŽESTOKO PROZVALA Miljanu i Mariju, a evo šta je rekla o ljubavnim parovima! (VIDEO)

Domaći

STOJA OTVORILA DUŠU: Htela sam da rodim dete, ali sad je kasno (FOTO)

Domaći

PRIČALO SE DA MU NE DOZVOLJAVA DA VIDI ĆERKU! Ana Sević progovorila o odnosu sa Darko Lazićem, a evo šta je rekla o Loreni! (FOTO)

'Original Article