Nakon velikog uspjeha Lego® filma i Batman Lego® filma, Warner Bros. donosi novu uzbudljivu Lego® Ninjago® avanturu.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

Zoran Pribičević kao Lloyd, Janko Popović Volarić kao Cole, Petra Vukelić kao Nya, Ivana Bakarić kao Koko, Hrvoje Klobučar kao Kai, Luka Petrušić kao Zane, Ivan Glowatzky kao Jay, te Dražen Bratulić kao Majstor Wu i Jasmin Telalović kao opasni Garmadon. Fenomenalna ekipa vrhunskih profesionalaca svojim je glasovima udahnula život i karakter zabavnim likovima, koji će vas i u ovom nastavku nasmijati do suza. Uz njih se u filmu pojavljuju i naši poznati voditelji Zlata Mück Sušec i Frano Riđan.

Pogledajte galeriju

Foto: Blitz Film i Video distribucija

U novoj Ninjago® avanturi će se Lloyd, tj. Zeleni Ninja, sa svojim prijateljima, koji su svi tajni ratnici, boriti za Ninjago grad. Pod vodstvom mudrog kung fu majstora Wua, morat će pobijediti zlog Garmadona, koji je ujedno otac mladog Lloyda. U ovoj epskoj borbi oca i sina, nedisciplinirani tim suvremenih ratnika morat će naučiti surađivati kako bi oslobodili svoju pravu snagu.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

‘LEGO® Ninjago® film’ je redateljski debi Charliea Beana, a producenti su Dan Lin, Phil Lord, Christopher Miller i Roy Lee. Scenarij su napisali Hilary Winston, Bob Logan i Paul Fisher, a temeljeno je na globalno popularnim LEGO® kockama i igračkama.

Željno iščekivana animirana avantura ‘LEGO® Ninjago® film’, u kina diljem hrvatske dolazi, u distribuciji Blitza, od 21. rujna u 4DX, RealD 3D i 2D formatima.

Tema: FILM

Original Article