AKTUELNO

Domaći

SVETSKO, A NAŠE: Nećete verovati koju domaću pevačicu je iskopirala Dženifer Lopez! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Tanjug AP/Evan Agostini ||

Bićete u šoku.

Da se svetske zvezde često ugledaju na naše estradnjake nije redak slučaj, a sada je još jednom dokazano da su naši pevači često inspiracija najvećim svetskim facama.

Ovoga puta, ekipa emisije "Ekskluzivno" zaključila je da je Dženifer Lopez ideju za pesmu "Ain't your mama" uzela od naše Mine Kostić, koja je godinu dana pre svetske zvezde snimila singl "Nisam ti ja mama".

Foto: Instagram.com

Ja sam to čula od Raleta, on mi je i radio pesmu, on me je terao da snimam takav spot i da to tako bude provokativno. Ja to sve umem, sve to mogu da iznesem, moram priznati da se svima svidelo. Evo sad sam ponovo prepevala sve moje pesme kao kavere, to će da zvuči fenomenalno. Imam u planu da dovedem sve onako kako treba i da bude sve ispraćeno spotom, svim stvarima koje idu sa tim. Izvinjavam se što nisam tad to uradila, ali prosto to nije bilo kao danas. Ali mi je drago što i dalje trajem, što se slušaju moje pesme, to mi je dovoljan pokazatelj da sam utabala svoje staze – rekla je Mina za emisiju "Ekskluzivno".

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: R.L.

Domaći

NEĆETE VEROVATI! Melina Džinović otkrila OVO o Dženifer Lopez! (FOTO)

Domaći

KAKVA ČETVORKA: Ovi ZADRUGARI završili zajedno u krevetu, NEĆETE VEROVATI ŠTA SU RADILI! (VIDEO)

Showbiz

OTKRIVEN PRLJAV VEŠ! Dečko Dženifer Lopez voli grupnjak i VARA PEVAČICU!

Domaći

OVO ĆE VAS NASMEJATI DO SUZA! Ivana Dudić priznala koju folk pevačicu OBOŽAVA! Nećete verovati o kome je reč! (FOTO)

Zadruga

NEISKRENA JE I IGRA IGRICE: Mlađa osuo NIKAD ŽEŠĆU paljbu po bivšoj devojci Nini Babić, pa je OPTUŽIO pred svima, nastao HAOS kad se umešala Miljana!

Zadruga

ZALJUBIO SE! Mirko Gavrić priznao da u Beloj kući POSTOJI DEVOJKA na koju je bacio oko, Miljana zna o kome je reč! (VIDEO)

'Original Article