Instagram
Kija Kockar

Pevačica i rijaliti zvezda, Kristina Kija Kockar, nedavno je kupila dvosoban stan u Turskoj, u Alanji, u zgradi koja je opremljena kao hotel sa pet zvezdica.

Zgrada u kojoj je Kristina kupila stan ima svoj bazen, saunu, prostor za masaže, teretanu, restoran, dečije igraonice…

Kijin stan je na istom spatu kao i restoran u zgradi, koji se nalazi pored malog bazena koji nije za kupanje, već služi kao dekoracija prostora. Restoran je izdignut od zemlje i ima terasu, pa je pogled prilično raskošan i prostire se na more i prelepu prirodu.

Naravno, u dvorištu zgrade nalazi se bazen uz koji su poređane ležaljke, koji je namenjen za stanare zgrade, a ne sumnjamo da će Kiji prijati ovaj “raj”.

Pogled sa Kijine terase pruža se na more i plantaže banana, te je boravak na istoj pravo uživanje i odmor za dušu. U blizini zgrade u kojoj Kristina ima nekretninu u Turskoj, nalazi se hotel sa pet zvezdica”Golden city”.

Kijin komšija je princ koji ima kuću u obliku broda, nedaleko od pevačicine zgrade.

Luksuzna nekretnina od mora je automobilom udaljena svega četiri minuta, nalazi se na dobroj lokaciji tako da je sve što joj je potrebno relativno blizu, a zgrada nema šta ne poseduje, pa deluje kao da je upravo hotel sa pet zvezdica.

Kristina je stan u Turskoj kupila od prijatelja kog dugo poznaje, kako je ranije izjavila i ne krije da presrećna što je vlasnica još jedne nekretnine.

Original Article