Janko je nastavio porodičnu tradiciju i danas se bavi umetnošću, baš poput svog oca.

RISTANA JE ZNALA KAKO DA POBEDI KRIZU! Riskini čuveni saveti za teška vremena ulepšaće vam dan (Video)

"Radim u galeriji na Banovom brdu, već 15 ili 17 godina, to nam je baza, i radimo transport i pakovanje umetničkih dela. Naravno i trgovina slika, opremanje slika, to je moj sadašnji posao i budući, ja se nadam. Moj otac to radi već 30 i kusur godina, tako da je logičan sled bio da i ja ostanem u tome, s obzirom na to da mi dva rođena brata ne žive u Srbiji, jedan živi u Dubaiju, drugi u Americi, tako da sam ja ostao u tom poslu i nastavljam ga" otkrio je prošle godine.

GLUMIO JE SINA JEDINCA ČUVENE RISKE! Desimira ćemo pamtiti po seriji "Srećni ljudi" – evo kako je BAŠ ON dobio tu ulogu, nasmejaće vas do SUZA

Janku je kao dečaku na snimanjima, priznaje, bilo pomalo dosadno, ali se sada ovih uspomena seća samo sa osmehom.

Printscreen You Tube

"Neću da kažem negativno, ali dosadno mi je bilo, ali što sam stariji sve mi je to jako interesantno i jako lepe uspomene imam. I sad kada je prošlo skoro 30 godina samo pozitivne utiske imam. Bilo je teško vreme, moj honorar za te tri godine je bio toliki da nisam mogao da platim jedno letovanje za porodicu, za te tri godine, bila je inflacija. Tako da nije bio finansijski interes , već entuzijazam, kao i kod dosta ljudi koji su tu radili" priznao je on tada.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article