AKTUELNO

Domaći

SVI SU SE PITALI ZBOG ČEGA JE SLOBA ZAVRŠIO U POLICIJSKOJ STANICI, a sad se oglasio Radanović i otkrio sve: Stvar je delikatna i istraga je u toku! (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Telegraf, Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović ||

Razjasnio situaciju.

Pošto je ekipa emisije "Paparaco lova" uhvatila popularnog pevača Slobu Radanovića u policiji sa devojkom Jelenom Đuričanin, mnogi su se zamislili – šta će pevač tamo, te iz kog se razloga zadržao u zgradi s inspektorima oko 40 minuta.

Tom prilikom društvo im je sve vreme pravio jedan prijatelj, a kako se navodi, prema pevaču bilo je izvršeno krivično delo. Sloba je ove navode potvrdio i progovorio o poseti policijskoj stanici.

Foto: TV Pink Printscreen

pročitajte još

Nikome nije jasno šta se desilo: Sloba Radanović sa devojkom Jelenom ZAVRŠIO U POLICIJI! (VIDEO)

– Da, bio sam u policiji, jer je prema meni izvršeno krivično delo. Dao sam izjavu, ne mogu reći o čemu se konkretno radi jer je stvar delikatna i istraga je u toku. Ali mogu vam reći da ću od sada sve svoje probleme rešavati putem nadležnih organa. Pa će između ostalog čim prođe vandredno stanje, moja advokatica podneti krivičnu prijavu protiv više N. N. lica, tužilastvu za visoko tehnološki kriminal, zbog uznemiravanja i proganjanja na intenetu – objasnio je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. K.

Domaći

IMAO PROBLEME SA ZAKONOM ZBOG LUNE: Sloba se oglasio za Pink.rs i otkrio ZBOG ČEGA JE ZAVRŠIO U POLICIJI!

Domaći

A SVI SU SE PITALI ODAKLE MU: Evo šta je Sloba Radanović 'UKRAO' od poznatog repera! (FOTO)

Domaći

SAZNAJEMO: Sloba Radanović završio na infuziji, evo i zbog čega! (FOTO)

Domaći

SVE ISPLIVALO NA VIDELO: Čolak otkrio kako su se Luna i Sloba ZALJUBILI i zbog čega je Radanović bio LJUBOMORAN na njega! (VIDEO)

Domaći

STALNO STE U PARU, NE KAČITE DEVOJKE… Ognjen Amidžić upitao Bikovića i Radonjića škakljivo pitanje, oni progutali knedle, pa otkrili o čemu se radi!

Domaći

SLOBA I LUNA PONOVO ZAJEDNO? Radanović se oglasio i otkrio ISTINU! (FOTO)

'Original Article