SVOJIM KREACIJAMA OSVOJILA JE SVET! Suzana Perić oduševila poznate dame, evo ko je sve uživao u njenoj glamuroznoj reviji! (VIDEO)

showbiz

SVOJIM KREACIJAMA OSVOJILA JE SVET! Suzana Perić oduševila poznate dame, evo ko je sve uživao u njenoj glamuroznoj reviji! (VIDEO)

Sve puca od glamura!

  • Izvor: Pink.rs; Foto: Pink.rs.

Kreatorka Suzana Perić ove večeri održala je svoju reviju “La Perla Bianca”, na kojoj su bile prisutne mnogobrojne poznate zvanice. Gosti su uživali u sjajnim i prefinjenim kreacijama jedne od naših najuspešnijih kreatorki, koja je poznata po svom istančanom ukusu i sjajnim modelila.

Autor: Pink.rs.

U prvim redovima su se našli Milena Ivanović, učesnik druge sezone "Zadruge" Marko Miljković, pevačica Tamara Dragić, voditeljka TV Pink Dajana Paunović, direktorka u Privrednoj komori Srbije Brankica Simanić. Ovu reviju Suzane Perić, kao manekenka, otvorila je Zorana Jovanović Zorannah.

Autor: Pink.rs.

Autor: Pink.rs.

Autor: Pink.rs.

Autor: Pink.rs.

Inače, ova revija nedavno je predstavljena na milanskoj nedelji mode, gde je osvojila prestižnu nagradu. Reviju je otvorila pevačica Lena Kovačević pesmom "Kafe".

Autor: Pink.rs.

Autor: Pink.rs.

PROČITAJTE: NAKON CRKVENOG, ODRŽANO I GRAĐANSKO VENČANJE: Pogledajte kako je izgledao bajkoviti prvi ples Perućice i njegove mlade! (VIDEO)

Pink.rs

Original Article