Kada su 15. decembra prošle godine lopovi ukrali nakit vredan 60 miliona evra iz kuće Tamare Eklston mnogi su posumnjali kako su razbojnici imali pomagače iznutra.

Opljačkana ćerka vlasnika Formule 1: Tamara Eklston ostala bez nakita vrednog 64 miliona dolara! (FOTO)

Čak je i Tamarin otac, prvi čovek Formule 1, Berni Eklston izneo te sumnje u javnost.

Na žalost, cela priča je dobila pomalo komičan obrt koji niko nije očekivao.

Naime, mediji u Britaniji, gde se krađa dogodila, su saznali iz istrage kako lopovima nije trebala nikakva pomoć, jer su sve potrebne informacije mogli da nađu na internetu.

Kako se vila u kojoj Tamara živi nalazi na spisku zakonom zaštićenih objekata, za njeno renoviranje su bile neophodne dozvole nadležnih vlasti, piše Dejli mejl.

View this post on Instagram

Fun evening 🐪

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Objekat nalazi u najekskluzivnijoj ulici u Londonu, poznatoj i kao Ulica Milijardera, u distriktu Kensington,pa je bračni par morao vlastima distrikta da dostavi precizne planove vile, kao i planove za adaptaciju.

Sve to se nalazi na sajtu distrikta Kensington i dostupno je bilo kome ko ima pristup internetu.

Na planovima koje su objavili britanski mediji, ne samo što se nalazi raspored prostorija, već i raspored sefova u vili, tako da je odlazak na sajt uprave distrikta bilo sve što su lopovi morali da urade kako bi se spremili za pljačku.

View this post on Instagram

With lots of love

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Da stvar bude još gora, a po tvrdnjama The Sun, u planovima kuće dostavljenim vlastima nalazili su se i podaci o rasporedu alarmnih sistema, kao i ttehnički podaci o alarmima.

Da li će vlasti okruga Kensington završiti na sudu zbog ovakve nemarnosti i da li će Tamara i njen suprug Džej Rutland od njih tražiti naknadu štete, ostaje da vidimo.

Izvor: Svetpoznatih.rs

Članak Tamari Eklston ukraden nakit od 60 miliona evra! Verovalo se da su lopovi imali pomagača, ali je onda usledio hladan tuš! se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article