Pjevačica je tokom jednog intervjua priznala da je nastupala i dok je bila zaražena koronavirusom, ali je sada objasnila šta se zapravo desilo

Ona je navela da je sve vrijeme radila dok je imala koronavirus i da je jedva stojala na nogama, jer, kako kaže, nije imala srca da otkaže nastupe.

„Kosa mi mnogo opada jer sam imala koronu. Dok sam radila imala sam koronu. Nisam znala da je imam, doduše testirala sam se nakon 5 dana, test je pokazao negativno, zato što valjda u prva tri dana pokaže da si pozitivan. Ali sam izvadila antitijela, imala sam 4.250 antitijela, a sve vrijeme sam radila bolesna“, ispričala je Tanja.

Ona se sada oglasila na svom Instagramu, nakon što su je mnogi osudili zbog ove izjave.

View this post on Instagram

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

„Moram da prokomentarišem današnje pisanje novina. Pišete da sam širila koronu. Pa pobogu, da sam znala da je imam ne bih nastupala. Kao i svaka normalna zdravorazumna osoba uradila sam test, ali je bio negativan. Naime, moja je krivica jer sam u intervjuu izostavila jednu važnu stvar. A to je da je trebalo da kažem da sam uradila antitijela tek nakon ljetnje turneje i da je jedino tako moglo da se vidi jesam li imala koronu“, započela je Tanja Savić, pa dodala:

„Nisam neko ko trči za parama po svaku cijenu. Kome god da je trebala finansijska pomoć, prva sam bila tu da pomognem. Ljudi koji me poznaju znaju kakva sam i da nikada takve stvari ne bih radila, prvo zbog sebe, a kasnije i zbog drugih. Vjerujte da bi mi mnogo lakše bilo da sam preležala, a ne radeći. Nadam se da je ovim dokonim ljudima sada jasnije. Hvala.“

(express/novars)

The post Tanja Savić objasnila zašto je nastupala bolesna: „Nisam znala da imam koronu“ appeared first on Express.

Original Article