AKTUELNO

Domaći

TARA DANAS IMA SVOJU ZVEZDU NA NEBU! Drugarica Baneta 187 održala potresan govor na sahrani, pa pomenula njegovu ćerku! Ovo će vam slomiti srce! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen ||

Još ne mogu da se pomire sa tim da ga više nema!

Reper Bane Kovačević, poznatiji kao Bane 187, koji je preminuo 27. novembra, sahranjen je na groblju Lešće. Mnogobrojni članovi porodice i prijatelji ispratili su Baneta na večni počinak, a među njima je i Marko Janković, poznat kao Marko 187, koji je bio Banetov dugogodišnji prijatelj i kolega iz grupe, a došao je u društvu Predraga Radisavljevića, koji je takođe bio član grupe "187".

Foto: Facebook.com/Bane Kovacevic, Pink.rs/D. Božović

Banetova majka Danica bila je neutešna i sve vreme stajala nad kovčegom svog sina, a u jednom trenutku je izgovorila "Ode moja duša".

Foto: Pink.rs/D. Božović

Poslednji govor održala je Banetova drugarica Marija iz osnovne škole, koja je tokom njega pomenula i pevačevu ćerku Taru.

Dragi naš Bane, kada pomislimo na tebe u glavi nam je samo jedna slika – Mi sa tobom nasmejani, srećni. Koji god da nas muče problemi, zatvaramo im vrata i pevamo. Pevamo glasno i reči čuju bolje i komšije. Voleo si mnogo da pevaš. Muzika je bila tvoj beg od stvarnosti, tvoj vetar u leđa i tvoja strana ulice. Uvek si nam pričao da si za tu emociju živeo. Patio si mnogo i nikada nisi hteo da pokažeš da si u nekom problemu. Tvoj smisao za humor je bio prepoznatljiv. Ti si bio rođena zvezda koja je trebalo dugo, dugo da sija. Mnogo si voleo ekipu iz osnovne škole. Uvek si imao ideje. Svi se sećamo kada si došao i rekao: "Imam ideju, snimamo pesmu oko vas". Svi smo čekali da vidimo TV premijeru. Samo ti si imao viziju i snagu da se baviš muzikom iz srca. A onda se desila grupa 187 i postao si poznat. To ti je davalo potvrdu da si jedinstven. Bio si dobra duša koja je uvek htela svima da pomogne, samo sebi najmanje. Dragi, Banuška, s tobom je otišlo i naše detinjstvo, deo bezbrižnijeg života. Nikada nećeš znati šta si nama značio i uvek ćemo te nositi u srcu. Tara sada ima svoju zvezdu na nebu. Putuj sad na neko bolje mesto – poručila mu je ona.

Inače, nakon raspada grupe "187", Bane se oženio i dobio ćerku Taru, ali brak nije dugo potrajao.

pročitajte još

MAJKA KUKALA IZ SVEG GLASA: ODE MOJA DUŠA! Sahranjen Bane 187, krici se prolomili grobljem! DA SRCE PREPUKNE! (VIDEO)

Autor: N.V./ D.B.

Domaći

PALI JEDNO DRUGOM U ZAGRLJAJ, A ONDA SE PROLOMIO JECAJ! Dragana Mićalović i Edin Škorić skrhani bolom na Gruovoj sahrani! SUZE TEKU SAME (FOTO+VIDEO)

Domaći

JECAJI SE PROLOMILI NOVIM GROBLJEM! Uplakani Zorica i Kemiš na kumov grob spustili cveće, pa čvrsto grlili Šabanovu ćerku Sanelu! (FOTO)

Domaći

40 DANA OD SMRTI KRALJA NARODNE MUZIKE ŠABANA ŠAULIĆA: Ćerke stigle u crnini na groblje, a ono što je Sanela uradila NAJEŽIĆE MNOGE! (VIDEO)

Showbiz

BOLEST JE UZNAPREDOVALA: Popularni pevač RASTUŽIO FANOVE ovom vešću! (FOTO)

Domaći

TUŽNIH OSAM GODINA BEZ LUISA! Pevačeva udovica sa decom izašla na groblje da mu odaju počast, TUGU I BOL NA LICU NISU MOGLI DA SAKRIJU! (FOTO+VIDEO)

Domaći

SRCEPARAJUĆA PORUKA NATERAĆE VAM SUZE NA OČI! Ćerki je dala ime po njoj, a sada se ovako Dijanina snaja oprostila od nje! (FOTO)

'Original Article