Tajnovita voditeljica i poduzetnik navodno su se trebali vjenčati u lipnju, no pandemija koronavirusa pomrsila im je planove

Radijska voditeljica Tatjana Jurić u veljači je iznenadila fanove kada je otkrila da je ponovno u vezi s poduzetnikom Ivanom Zubakom. Naime, početkom 2018. prekinuli su svoju trogodišnju vezu, a onda je voditeljica početkom godine objavila fotku s bivšim dečkom i svima dala do znanja da su se pomirili.

SVI SE ZAGLEDALI U STOPALO TATJANE JURIĆ: Primjećujete li u čemu je fora? ‘Ne znam zašto je ovakvo ispalo’

Nekoliko dana kasnije Jurić je objavila fotku iz studija s pjevačicom Ninom Badrić i pokazala zaručnički prsten. Tajnovita voditeljica koja skriva svoj privatni život ni tada nije komentirala svoju vezu.

Story je od izvora bliskih paru saznao kako se vjenčanje trebalo održati u lipnju, no pandemija koronavirusa pomrsila im je planove, a pišu kako je i njihovoj ljubavi ponovno došao kraj. Naime, kako piše Story, Tatjana već neko vrijeme ne nosi zaručnički prsten.

Nestala je i voditeljica s Instagrama na mjesec i pol dana, da bi se potkraj kolovoza ipak vratila. “Dobar dan, Instagram svijete. Što sam lijepoga propustila dok me nije bilo? Nastavljamo dalje”, napisala je tada.

Original Article