AKTUELNO

Domaći

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković PONOVO ZAJEDNO: Tvrdili su da se više ne viđaju, a sad su uhvaćeni OVDE! (PAPARACO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs/R. Lazarević ||

Pomirili se?

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković bili su jedan od najpopularnijih i najomiljenijih ljubavnih parova u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga".

Anđelo se čak pojavio i u Teodorinom spotu, nakon napuštanja Bele kuće, a onda je veza iznenada pukla, makar su oni tako tvrdili.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Iako se po medijima dugo spekulisalo da je raskid farsa i da su njih dvoje još zajedno, pevačica i maneken su ovo uporno demantovali.

Međutim, sada je nagađanjima došao kraj, a paparaco našeg portala uhvatio je Anđela i Teodoru zajedno. Oni su sa prijateljima izašli na piće, srećni i nasmejani.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

pročitajte još

NAPRAVILA DRASTIČNU PROMENU: Kija Kockar više ne izgleda ovako, fanovi u šoku! NEPREPOZNATLJIVA! (VIDEO)

Oni se nisu odvajali, već su se sve vreme zaljubljeno gledali i razgovarali, a da li su se okupuli samo kao prijatelji, ili ipak između njih i dalje postoji nešto više od toga, ostaje da saznamo.

Autor: R.L.

Zadruga

MILJANA SE CMAKALA SA OROZOVIĆEM?! Ovo su NOVI RAZLOZI za turbulencije između Kulićke i Čolića! (VIDEO)

Zadruga

Janjuš nije mogao da se suzdrži kad je video Jelenu i Reljića PONOVO ZAJEDNO, pa poručio Filipu: Burazeru, ti nisi normalan! (VIDEO)

Domaći

SPEKULISALO SE DA SU RASKINULI I DA VIŠE NE ŽIVE ZAJEDNO, a sad su se Anastasija i njen dečko zajedno pojavili na Veljkovoj i Bogdaninoj SVADBI! RUKU

Domaći

TEODORA I ANĐELO PONOVO ZAJEDNO?! PAPARACO LOV ih razotkriva! (VIDEO)

Zadruga

ŽELELI SU DA OVEKOVEČE OVAJ TRENUTAK: Miljana se rasplakala, a onda poželela da ova fotografija osvane na Zolinim društvenim mrežama! (VIDEO)

Domaći

I ONI SU SE IGRALI ISPOD JORGANA, samo na svoj način! Anđela i Đekson dobili konkurenciju! (VIDEO)

'Original Article