Svako ima drugačiji seksualni apetit, ali neki horoskopski znaci su poznati po jačem libidu.

 

Škorpija

One imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Njena žestoka i strasna ličnost je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi.

 

Seks je sa njom uvek uzbudljiv, najviše jer voli da isprobava nove stvari. Ljudima koji se upuste u seksualnu vezu sa Škorpiojom bolje je da imaju jak libido i da su spremni da se dobro oznoje u spavaćoj sobi.

 

Bik

Ženi Biku je dodir jako važan u seksu, a budući da voli da se drži za ruke i dodiruje, njen seksualni poriv je uvek jak.

 

Vrlo je tvrdoglava i nikada neće da prizna da je ona inicijator seksa. Njen seksualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, maženje, pa čak i na senzualnu masažu.

 

Ovan

Ovan voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Ovnov seksualni apetit pokreće čisti adrenalin. Voli da osvaja, a seks sa njom je uvek pun strasti, igrica i eksperimentisanja.

 

Ovnice su izuzetno strastvene, a njihov seksualni apetit povezan sa željom za igrom.

Article source: http://www.dnevno.rs/magazin/horoskop/105680/tesko-cete-ispratiti-njihov-ritam-zene-rodene-u-ova-tri-horoskopska-znaka-su-nezasite-u-krevetu