Televizija nove generacije, kakva RED TV jeste, prati puls svoje publike i ne želi da se ograničava. Iako je mlađa populacija target, RED TV interesantna i svakom ko se i oseća mlado. A kao što znamo dobra zabava ne poznaje ni granice, ni godine i filmovi su ti koji svakako okupljaju različite generacije koje zajedno u njima mogu da uživaju.

Promo

Nesvakidašnja televizija, kao što je RED TV, ima ne samo nesvakidašnje filmove, već i način kako se filmovi koji počinju u 22 časa biraju – a njih birate vi! RED TV publika! Filmovi koji se emituju na RED TV-u od 22 časa izbor su publike, koja glasa preko Instagram profila RED TV-a : @redtv.rs. Od ponuđenih, dobro probranih 5 blokbastera, Instagram pratioci svojim lajkom na slici storija odlučuju se za film koji će gledati. Blokbaster sa najviše lajkova biće emitovan iste večeri u 22 časa na RED TV-u. Svakodnevno mnogobrojna publika sa nestrpljenjem čeka novi stori sa izborom filmova za taj dan. Svi najveći filmski distributeri su zastupljeni, tako da nema greške na koju god stranu te lajk odvede.

Promo

Da li sa društvom, sa tetkom i bakom, dečkom ili devojkom – dobra zabava od 22 časa na RED TV-u je zagarantovana, a klik je samo tvoj! A ako baš neki od ponuđenih filmova želiš mnogo da gledaš, reci svojim partnerima za filmsko veče i trk na @redtv.rs Instagram i baci lajk. Znači, do tebe je. Kao i skoro sve drugo u životu, zar ne!?

Zato zaprati @redtv.rs, prati najvažnija dešavanja i učestvuj u izboru najjačeg blokbastera, koji ti biraš!

Pratite nas na društvenim mrežama
Original Article