Ognjena organizira i humanitarne akcije, a 2015. godine pojavila se u reality showu ‘Farma’

Kantautorica Alex Ognjena (36) sve je iznenadila svojim priznanjem kako je imala ljubavnu aferu s pjevačem Borisom Rogoznicom dok je još bio u braku s Doris Pinčić. Ona se već godinama pokušava probiti na hrvatskoj glazbenoj sceni, a javnost ju je 2017. godine upoznala kao dominu, piše RTL.HR.

PROCURILA LASCIVNA DOPISIVANJA BORISA ROGOZNICE I FATALNE ALEX: ‘Ispunio bih ti svaku poru užitkom, nećeš zaboraviti tu noć’

“Znam da je život prekratak i da jednostavno ako već ja isijavam nečime, onda je jednostavno najbolje da to prigrlim”, rekla je tada za RTL.

Alex kaže kako joj se ljudi sami nude da joj budu robovi.

“Događale su mi se situacije da su mi i muškarci i žene prilazili na ulici, pisali na Facebook poruke i zvali i nudili u pravilu da mi budu robovi. To traje zaista od mog tinejdžerstva. No skužila sam s godinama da očito ipak iz mene nešto zrači”.

Njezinu klijentelu, otkrila je, sačinjavali su i političari i menadžeri.

Klijentela su joj menadžeri i političari

“Ili su direktori velikih korporacija ili su evo u parlamentu i tako dalje. Ima stvarno znači jakih imena ajmo reći i onda im je možda malo i potrebno da sa mnom dožive da su oni ti koji ne odlučuju o stvarima jer inače imaju ogromne odgovornosti na svojim leđima pa im dobro dođe da se prepuste ovako nečemu, tko će za promjenu umjesto njih odlučivati o svemu”.

Alex tvrdi kako nikada nije imala seksualne odnose sa svojim robovima.

“Što se tiče mojih potencijalnih seksualnih odnosa s bilo kim od robova, to je apsolutno nemoguće”, pojasnila je.

Alex se još bavi i tetoviranjem, a ima 15-godišnjeg sina. Godine 2017. objavila je singl “Zapalila bih grad” zbog kojega su je svi uspoređivali s Lady Gagom. Pjevačica i domina tvrdi kako su je od malena komparirali s Josipom Lisac, piše 24 sata.

OGLASILA SE NAVODNA LJUBAVNICA BORISA ROGOZNICE: Otkrila je sve detalje njihove ‘tajne afere’: ‘Brzo je zaiskrilo među nama’

Ognjena također organizira i humanitarne akcije, a 2015. godine pojavila se u reality showu “Farma”. Kao razlog prijave navela je promoviranje humanitarnih akcija. Alex pomaže staračkim domovima, domovima za nezbrinutu djecu te azilima za životinje.

Original Article