Christian nije otkrio očekuje li kćer ili sina, a pratitelji su ga obasuli čestitkama

Pjevač Tony Cetinski (51) postat će djed. Sretnu vijest na svom je Instagramu otkrio njegov sin Christian (24) koji je podijelio i fotografiju s ultrazvuka.

CETINSKI OPET U ELEMENTU; Izvrijeđao ljude pa otkrio sve o mreži desnih ekstremista: ‘Ovdje se osjećam slobodno…’

“Dao si nam mnogo više razloga da damo sve od sebe i učinimo ovaj život što ljepšim. Jedva čekamo da te upoznamo”, napisao je u opisu objave ne otkrivši radi li se o djevojčici ili dečku, a pratitelji su ga obasuli čestitkama i lijepim željama.

Tony je Christiana dobio dok je bio u braku s prvom suprugom Antonelom Butigan (45). Rođen je u srpnju 1997., a par se razveo nakon šest godina braka. Ostali su u prijateljskim odnosima. Tony je posebno vezan za svog sina. Za njegov 18 rođendan otišao je u Stuttgart kako bi ga iznenadio s gitarom koju mu je obećao.

TONY CETINSKI ODUSTAJE OD FACEBOOKA I INSTAGRAMA: Pozvao fanove da mu se pridruže na mreži koja je raj za ekstremne desničare

“Iznenaditi sina i doputovati da on ne zna na njegov 18 rođendan. Neprocjenjivo. A sad idemo kupiti obećanu gitaru. Ako je tebi sine ovo najljepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najljepši dan bio dan kad si se rodio. Prije 18 godina na današnji dan. Sretan rođendan sine. Voli te tata”, napisao je Tony tada na svom Facebooku.

Original Article