Danas popodne žabaljskoj policiji prijavljen je nestanak Gocinog i Rašinog kuma Maria. Navodno on je zadnji put viđen na mopedu i da mu se nakon toga gubi svaki trag.

– Porodica je, znajući Maria da nigde ne ide daleko a da se ne javi, odmah je alarmirala policiju.

Žabaljska policija krenula je u potragu za Trtićem, i negde oko 18 časova, uočen je moped u ulici Vuka Karadžića u Đurđevu. Policija je nakon obilaska nekoliko kuća, došla do jedne kuće i uočila moped.

– Na terasi kuće, policija je pronašla dva beživotna tela. Prepostavlja se da je osumnjičeni prvo ubio Maria, pa onda izvršio samoubistvo. Na terasi je bilo puno čaura , na sve strane– kaže naš izvor iz vrha MUP-a.

Mitar Vuković, za kog se sumnja da je ubio Gocinog i Rašinog kuma, se godinama unazad bavio zelenešenjem i pozajmljivanjem pod kamatom, dok otac od Maria drži godinama lanac prodavnica, a mama mu je direktorica škole.

– Čika Nikola, Marijevov otac i ubica Mitar često su zajedno sedeli u piceriji koju drži Mariov stric u centru sela. Svi u selu smo ubeđeni da je ovo ubistvo samo osveta neka od strane Mitra prema Nikoli, a da je jadan Mario
koletaralna šeta – kaže jedan od meštana koji je želeo da ostane anoniman.

Goca Tržan i Raša Novaković još se nisu oglasili povodom ove tragedije.

SvetSvet

The post TRAGEDIJA! Ubijen venčani kum Goce Tržan i Raše Novakovića! appeared first on Svet portal.

Комплетан текст