AKTUELNO

Domaći

TRAŽIM REČ DA ZAMENI NEDOSTAJANJE: Pre osam godina nas je napustio legendarni Petar Kralj, a njegova ćerka mu je sada uputila reči koje kidaju dušu! (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Printscreen YouTube/sovracar ||

Ovaj gubitak nikada neće prežaliti.

Pre tačno osam godina 10. novembra 2011. preminuo je naš legendarni glumac Petar Kralj. Petar iz prvog braka sa glumicom Ljiljanom Gazdić ima ćerku Milicu, koja je danas uspešna rediteljka.

Foto: Printscreen YouTube/cvrle63

Milica se danas, na osmu godišnjicu smrti svog oca, oglasila putem društvenih mreža, podelila njihovu zajedničku fotografiju i objavila poruku koja kida dušu.

Pre osam godina otišao je moj tata Pera. Od tada tražim novu reč koja bi dostojno zamenila reč "nedostajanje". Jer "nedostajanje" je tako bedno ništa za ovu rupu koja zjapi sve veća – napisala je Milica Kralj na Tviteru.

pročitajte još

UZROK PETRUĆIJEVE SMRTI JE I DALJE MISTERIJA, porodica i dalje čeka rezultate obdukcije! A evo kada će i gde biti sahranjen slavni komičar (FOTO)

Petar je iza sebe ostavio neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji, mnogo uloga koje će se još dugo prepričavati, suprugu Sonju Divac, ćerku Milicu i bezbroj poštovalaca njegovog lika i dela.

Autor: R.L.

Domaći

REDOVNO OBILAZIM NJEN GROB, VEĆU LJUBAV OD TE NIKADA NISAM DOŽIVEO! Stefan Karić na ivici suza pričao o Dijani Milojković, pa otkrio da li je u kontak

Domaći

TUGA! Smrtni slučaj u porodici Polumenta: Šako van sebe, svi mu izjavljuju saučešće (FOTO)

Zadruga

ZAVEŽITE, BRE, PI*KE SMRDLJIVE! Zorica POLUDELA, jer su je ometali dok je pričala, PA OPLELA PO SUZANI: Slatko si me nasmejala, KAO TEBI SE IDE KUĆI,

Showbiz

NAPUSTIO NAS KRALJ KOMEDIJE: Preminuo LEGENDARNI GLUMAC! (FOTO)

Extra

I ON NAS JE DANAS NAPUSTIO Preminuo poznati srpski umetnik

Domaći

VREME MOŽE STATI, SRCE NEKA LUPA… Sloboda Mićalović objavila svoju staru sliku s Marinkom i reči koje RAZARAJU DUŠU

'Original Article