24hr

Molim vas, nemojte me osuđivati. Ja sam snažna, ponosna žena koja radi salatu i prirodna je te pokušava živjeti svoj život, istaknula je manekenka i voditeljica Chrissy Teigen (32). Ona se pohvalila fotografijom na društvenoj mreži da priprema hranu u toplesu, ali je pritom grudi prekrila krugovima ispunjenima povrćem.

LA Premiere of "Underground"

LA Premiere of "Underground"

DRUGO DIJETE Chrissy Teigen je raznježila fanove objavom: ‘Trudna sam’

– Zašto bi te netko posramio? Nije da pržiš slaninu – upitao je jedan obožavatelj Chrissy. Većina je pozitivno reagirala na njezinu fotografiju i rekli su kako bi voljeli imati tijelo i samopouzdanje poput nje. Usto su joj poručili da je to najbolja stvar koju su vidjeli u posljednje vrijeme na društvenim mrežama.

ODUŠEVLJENJE ‘Ona je moja kraljica’: Teigen pala na koljena ispred Beyonce

– Samo nastavi tako. Seksi si – dodali su obožavatelji voditeljice. Teigen je nedavno rekla da je sin u njoj ‘čudovište’ jer žudi za hranom kao nikada do sada. Tvrdi da isisava život iz nje.

– Pije moju vodu, presušuje me. Jede mi hranu. Čini me gladnom. Uzima mi zdravlje, bolesna sam zbog njega. Zašto stvaramo ‘čudovišta’ koja nas žele mrtva – našalila se Teigen. Istaknula je kako joj predstavlja problem što žudi i za alkoholom koji se trudnicama zabranjuje.

– Htjela bih hladnu margaritu, jako – požalila se manekenka. Dodala je kako je ‘bolno’ spora u kuhinji, pa se najčešće ne zamara pripremom hrane. Smeta joj i što je stalno umorna. Kaže da je u zadnje vrijeme razmišljala o tome da bi mogla postati glumica jer su filmovi sve lošiji.

– Spremna sam biti slavna glumica. Pošaljite mi scenarije. Molim vas, naznačite da ne mogu plakati na silu, ali sam jako dobra u glumljenju sreće, ljutnje, umora i divne djevojke – objasnila je manekenka koja je od 2013. u braku s pjevačem Johnom Legendom (39) te imaju kćer Lunu (2) i očekuju sina.

Original Article