Nekadašnja zvezda MTV humoritstičkog serijala „Jackass“ i serije „American Horror Story“, komičar i rvač Stivi Li Ričardson iznenada je preminuo u 54. godini.

Kako prenose strani mediji, njegova porodica je u veoma lošoj finansijskoj situaciji, te je primorana da pokrene kampanju na „GoFundMe“ platformi, kako bi pokrili troškove sahrane.

– Stivija su voleli i on je imao zaista mnogo prijatelja koji su mu bili poput porodice. Imao je i fanove koji su mu se divili, ali o troškovima sahrane brine samo njegov brat Džim. Svojim humorom izmamio je naše osmehe, a sad mu treba naša pomoć. On je legenda rvanja, ispratimo ga na poslednji počinak kako zaslužuje – stoji između ostalog, na stranici koja za cilj ima prikupljanje finansijska sredstava.

Na zvaničnom profilu borilačke organizacije za koju se Stivi Li borio, takođe su se oglasili povodom njegove smrti.

– S velikom tugom saznajemo da je Stivi Li, poznatiji kao „Puppet The Psycho Dwarf“, umro. Iskreno izražavamo saučešće njegovim prijateljima i porodici – napisali su.

izvor: Kurir

Članak TUGA! ZVEZDA POPULARNE SERIJE PREMINULA U 54. GODINI! Porodica skuplja novac za njegovu sahranu! (VIDEO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article