Tvoja tišina mnogo govori... Gagi se RAZNEŽIO kad je čuo šta mu je ćerka Luna poručila za rođendan! Posle ovih reči, niko nije ostao ravnodušan! (VIDEO)

showbiz

Tvoja tišina mnogo govori… Gagi se RAZNEŽIO kad je čuo šta mu je ćerka Luna poručila za rođendan! Posle ovih reči, niko nije ostao ravnodušan! (VIDEO)

Preplavile su ga emocije.

  • Izvor: Pink.rs; Foto: Pink.rs.

Zadrugar Gagi Đogani ove noći proslavlja svoj 48. rođendan, a bio je iznenađen kakvo mu je slavlje priredila njegova porodica, ali i takmičari koju su jedva dočekali da mu požele sve najbolje i sa zadovoljstvom prisustvuju na ovom događaju.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je običaj da svaki slavljenik pročita čestitke svojih najbližih, to je ove noći učinio i Gagi. Nije mogao da suzdrži emocije kada je video šta mu je ćerka Luna Đogani poručila, ali i bratanac Adam Đogani.

Autor: TvPink Printscreen

Gagi moj, šta da ti poželim, a da već nemaš. Zdravlje, sreću i ljude koji te vole. Malo je reći da sam ponosna, za sada nemam zamerke. Pokazao si sve svoje kvalitete i onog Gagija kog ja volim, najviše. Kad god pomisliš da je teško, seti se lepih dana. Seti se koliko sam se borila dve godine. Ti imas veliku podršku i voljen si. Tu si za svakoga, nisi nametljiv, poseban si. Dobio si šansu da pokažeš ko si i šta si. Na svaku ružnu reč, ti se smej. Tvoja tišina govori mnogo. Seti se da sam ja na tronu, a oni ispod mene, kada pokušaju da me uvrede. Pozdrav samo za Sanija, Nataliju, Filipa, Mirka, Janjuša, Dalilu, Dejana, Baneta i Boru. Ostale ne, znamo i zašto. Voli te tvoja Lunči – pisalo je u čestitki.

Autor: TvPink Printscreen

Srećan rođendan, želim ti sve najbolje i najlepše, ponosan sam na tebe. Bez ''škode'' ne dolazi. Tvoj Adam.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Original Article